News

Komentari 18

Dječak (7) bori se za život, kod Gline je pao pod kotače traktora

Dječak (7) bori se za život, kod Gline je pao pod kotače traktora

Žena (64) u nedjelju oko 17.30 sati u mjestu Dabrina je upravljala traktorom po makadamskom putu, prije stjecanja prava na upravljanje. Na traktoru je vozila i dječaka koji je tijekom vožnje pao pod zadnju gumu.

Dječak (7) zadobio je ozljede opasne po život u teškoj nesreći kod Gline, izvijestila je sisačka policija.

Kako navode, žena (64) u nedjelju oko 17.30 sati u mjestu Dabrina je upravljala traktorom po makadamskom putu, prije stjecanja prava na upravljanje. Na traktoru je vozila i dječaka koji je tijekom vožnje pao pod zadnju gumu.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. 

Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti, rekao nam je kako je dječak zadobio zadobio višestruke obostrane ozljede prsnog koša i pluća i brojna nagnječenja, ali spontano diše pri svijesti, orijentiran je i stabilne cirkulacije te se provodi intenzivno liječenje i dodatna dijagnostička obrada, pod paskom intenzivista.

Na mjestu teške nesreće obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Po dovršetku izvida slijede odgovarajuća pismena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz policije.