To je to što me zanima!

Dječak (6) piše knjigu o bivšem susjedu B. Obami

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Knjiga 'To sam ja, Zenin, susjed predsjednika Baracka Obame' prepričava dvije godine života Obame u Chicagu. Autor bi htio biti predsjednik
Vidi originalni članak

Zenin Miller (6) iz Chicaga u Americi zaželio je među prvima dobrodošlicu obitelji Obama pri njihovom doseljenju u susjedstvo prije dvije godine.
- Rekao je da mu je drago što smo se upoznali i nazvao me imenom - priča dječak ponosan što predsjednik SAD-a zna njegovo ime. Odlučio je napisati knjigu o zgodama sa susjedima pod nazivom "To sam ja, Zenin, susjed predsjednika Baracka Obame". Većinu fotografija iz knjige snimio je sam, a malo mu je pomogla i mama Jackie.
- Želio je da cijeli svijet sazna kako je bilo jednom običnom djetetu živjeti preko puta Baracka Obame - kaže majka. Mališan je pratio događanja u susjedstvu te zabilježio i dolaske tajnih agenata za koje kaže da sliče na nindže. Knjiga će se u ožujku naći u prodaji, a novac ide u dobrotvorne svrhe. Maleni Zenin u budućnosti se vidi kao predsjednik, tajni agent ili nindža.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 26.01.2009.

    naravno , samo, nek dobro pazi šta će napisati, tko je koga, gdje i kada !!! da im ne bi došlo do kvara plinske instalacije

  • amer27 26.01.2009.

    "....malo mu je pomogla mama...." e svasta, sve ono što je trebalo biti simpatično lijepo i nevino ovdje ispada kao instant želja za zgrtanjem novca od strane njegovih roditelja !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare