To je to što me zanima!

Dječak (6) u vrtić donio pištolj te ozlijedio sebe i dvoje kolega

SAD: Troje djece je ozlijeđeno u vrtiću u Houstonu u utorak za vrijeme ručka. Dječaku (6) iz džepa je ispao pištolj i pri udaru o tlo, opalio
Vidi originalni članak

Troje djece je ozlijeđeno u vrtiću u američkom Houstonu u utorak za vrijeme ručka kada je 6-godišnjem dječaku iz džepa ispao pištolj i pri udaru o tlo, opalio. Među ozlijeđenima je i dječak koji je donio pištolj, njegov kolega i jedna djevojčica. Svi su lakše ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu. Otac drugog ozlijeđenog dječaka Khorana (6) rekao je da je jako razočaran i povrijeđen.

- Ovo bi trebala biti institucija za obrazovanje, a roditelji moraju bolje paziti na svoju djecu - rekao je Kerry Brown. S djecom u vrtiću razgovarali su psiholozi kako bi lakše preboljeli šok. Nije poznato odakle dječaku pištolj, javlja CNN.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Eudaimonium 20.04.2011.

    Što, jednim metkom je ranio sebe i još dvije djece? Jeb**e, kako da ne. Sa jedne strane, kako god okreneš ovaj članak nema smisla. Kako je klinac došao do pištolja, i kako je pištolj opalio kad je pao, i kako je uspio pogoditi troje ljudi (!?), nema smisla. Sa druge strane, ako je sve ovo istina, ili barem djelomično, onda je ovo samo jedan od brojnih dokaza kako je oružje dobar sluga... ali loš gospodar. Moj stari je meni uvjek govorio, "Pištolj, dok ne treba, i prazan puca. 14 puta se uvjeriti da je prazan, ako treba, prije nego rukuješ s njim".

  • fantastic 20.04.2011.

    tuzni tata ostavlja ga na jednostavnom mjestu....bice u ladici... na ormar stim da mali nemoze dobaviti... i kako moze pistolj opaliti pri udaru od tlo,tj.kad ispadne iz ruku.......blesavo je ovo napisano

  • MarinaTot 20.04.2011.

    Super su mu starci... trebao je njih koknut...

Komentiraj...
Vidi sve komentare