To je to što me zanima!

Dječak (8) iz Budve ukrao 2000 eura i podijelio ih siromašnima

S obzirom na to da je maloljetan, crnogorski Robin Hood neće kazneno odgovarati. Novac je krao dok je njegov očuh obavljao građevinske radove u Sutomoru
Vidi originalni članak

Čak 2000 eura ukrao je, a potom podijelio siromašnima I. P. (8) iz Budve. Policija iz Bara nije ni slutila da se iza četiri krađe u crnogorskom Sutomoru krije osmogodišnjak. 

Dječak ili, kako su ga prozvali, crnogorski Robin Hood, pljačkao je dok je njegov očuh obavljao građevinske radove u Sutomoru, piše portal Vijesti.me. Očuh ga je vodio na posao da mu pomaže kako bi stekao radne navike, no on je uz to i krao. 

Policiji je osmogodišnjak kazao da je većinu novca podijelio mladićima na autobusnoj stanici. Ljude je ispitivao imaju li novca, a kada bi mu oni odgovorili da nemaju, onda im je dao ono što je ukrao, više od 700 eura svakome. 

S obzirom na to da je maloljetan, dječak neće kazneno odgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zerwil 15.08.2012.

    Dječak (42) iz Širokog Brijega , prebijao penzionere i reketario za mirovinu. Kada ga je policajac pitao što radi , obratio se riječima "DI SI BIJA DEVSPRVE JA ZNAM GOJKA"

  • leloo2 15.08.2012.

    Nije baš u fokusu ali kakve radne navike ima stjecati dječak od 8 godina na gradilištu? Je li samo meni ovo čudno? Djeca od 8 godina stječu radne navike tako da pospreme svoju sobu ili izbace smeće.

  • zg36 15.08.2012.

    Kad neće lopovska vlada°pomoći ljudima bez novca, kao i kod nas, netko mora uzeti situaciju u svoje ruke, da je bar našao 20 000

Komentiraj...
Vidi sve komentare