To je to što me zanima!

Dječak (9) iz Malezije je napisao program za iPhone

Lim Ding Wen (9) iz Malezije napravio je program za crtanje Doodle Kids, koji korisnicima iPhonea omogućuje da prstima crtaju slike na zaslonu
Vidi originalni članak

Lim Ding Wen (9) iz Malezije napravio je program za crtanje Doodle Kids, koji korisnicima iPhonea omogućuje da prstima crtaju slike na zaslonu uređaja. U samo dva tjedna “skinulo” ga je više od 4000 ljudi. Nacrtanu sliku korisnik može izbrisati tako da protrese uređaj. Program je napravio za svoje sestre od dvije, tri i pet godina. Sada radi na znanstveno-fantastičnoj igrici za iPhone koju je nazvao Invader Wars.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simpić 14.02.2009.

    pozvovite njega i roditelje u Hr. i postavite ga za ministra financija.Već sada je inteligentniji od Šukera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • KrajinaForce 14.02.2009.

    Hacker potpisujem zato mi balkanci nikad necemo nista postici ako imamo takvo razmisljanje,mali ima talent vec ga vidim za par godina kako zaradjuje masno ali svojom pameti ne tudjom

  • Hacker-ri 14.02.2009.

    Blacklady-takav slican, samo vjerojatno dosta stariji, je napisao ovaj program gdje ti pljujes po takvima... zahvalnosti malo ponekad ljude nebi ubilo. Neki rade 0-24 za svoju placu i zadovoljstvo internet korisnika, a onda kad naprave ih se pljuje, i to ih pljuju oni koji koriste njihov \"trud\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare