To je to što me zanima!

Dječak (9) oživio seku (2) koja je upala u bazen i nije disala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Tristin Saghin (9) kaže da bi sve učinio za svoju sestru. Dok su mama i baka paničarile, on joj je dao umjetno disanje. Naučio je to iz filma "Pad crnog jastreba"
Vidi originalni članak

Tristin Saghin (9) spasio je život svojoj mlađoj sestri (2) oživjevši ju umjetnim disanjem koje je naučio gledajući film "Pad crnog jastreba". S obitelji je u nedjelju bio u posjetu baki u Arizoni kad se curica iskrala iz kuće i upala u bazen u dvorištu.

- Baka je ušla u sobu i pitala gdje je beba. Mama je potrčala van i našla ju u bazenu kako pluta - ispričao je Tristin za ABC news. Dok su mama i baka u panici zvale pomoć, dječak je seki Brooke, koja je bila u nesvijesti i nije disala, dao umjetno disanje i masirao joj srce.

- Znao sam što radim - kaže dječak i dodaje da je nekoliko minuta kasnije djevojčica počela disati. Oporavlja se u bolnici i zahvaljujući bratu, bit će dobro. 

- Ne mogu ni zamisliti što mu je bilo u glavi. Bio je u situaciji u kojoj bi većina nas paničarila. Uistinu, svaka mu čast, rekao je glasnogovornik vatrogasaca Forrest Smith. Mali heroj Tristin kaže da bi sve učinio za svoju sestru, iako mu nekada ide na živce.

- Stvarno je lijepa i jako ju volim - kaže dječak.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • DragutinStanko 26.04.2011.

    a kokoši su valjda sa strane urlikale i izbezumljeno trčale okolo ... malome svaka čast...

  • Feel 20.04.2011.

    a mis mali...svaka cast,sto da kazem osim prekrasno!

  • apis 20.04.2011.

    eee giustizia šta se u tvojoj glavi dešava...sve je neka urota i samo nam peru mozak šta ne? ccc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare