To je to što me zanima!

Dječak (9) se sanjkao i podletio pod auto, nije mu bilo spasa...

BiH: Dječak E. H. (9) sanjkao se s prijateljima u mjestu Kaćuni kod Busovače i podletio pod auto kojim je upravljao R. J. (33) iz Busovače. Prevezli su ga u bolnicu gdje je preminuo
Vidi originalni članak

Učenik prvog razreda osnovne škole poginuo je u utorak oko 13 sati nakon što je podletio pod auto dok se sanjkao. 

E. H. (9) sanjkao se s prijateljima u mjestu Kaćuni kod Busovače i podletio pod auto kojim je upravljao R. J. (33) iz Busovače, javlja Avaz.ba.

- Dječak je odmah prevezen u bolnicu u Novoj Biloj, ali je ubrzo podlijegao ozljedama - kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBK.

Rekao je i kako je obavijen očevid, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Judita👥 12.01.2017.

    joj tuge, jedan veseo doživljaj je trebao biti a pretvorio se u tragediju...o bože sačuvaj

  • No.1 11.01.2017.

    Pokoj mu duši .Ali do kada će naši novinari prepisivači objavljivati isključivo novosti sa istočne strane a ne sjećam se kada sam pročitao neku vijest iz okolnih susjednih zemalja Madžarske, Slovenije,Italije, Austrije ili Njemačke gdje živi veliki broj Hrvata a mi sa ove strane živimo u potpunoj medijskoj blokadi kao u Sjevernoj Koreji. Bilo bi vrijeme da zaposlite i nekog sposobnog a ne podobnog novinara koji razumije i neki drugi jezik osim srpsko-hrvatskog.

  • kokaza10 11.01.2017.

    Užas, izgubljen život djeteta jer netko...roditelj 9-ogodišnjaka nema pod nadzorom! Kakvo sanjkanje na cestu!! Majko Božja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare