To je to što me zanima!

Dječak, beba i dvije žene otrovali se plinom u stanu

Dvije žene su zadržali na liječenju, dok su dječaka i bebu pustili. U hodniku i kupaonici stana izmjerili su visoku koncentraciju ugljičnog monoksida
Vidi originalni članak

Ženi (34) pozlilo je 23. prosinca u kupaonici stana u Strosmajerovoj ulici u Čakovcu. Hitna pomoć prevezla ju je u Županijsku bolnicu u Čakovcu gdje su je zadržali na liječenju. Doktori su posumnjali kako se otrovala plinom. Dan poslije u kuhinji je u istom stanu oko 10 sati ujutro pozlilo dječaku (12), osam sati poslije pozlilo je i bebi (1) te ženi (38). Njih troje također su prevezli u bolnicu. Nakon pregleda, kući su pustili dječaka i bebu, a ženu (38) su zadržali na promatranju. U stan je djelatnik "Međimurje plina" u kupaonici i hodniku izmjerio visoku koncentraciju ugljičnog monoksida.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • meemee 28.12.2009.

    Ex_1, naravno da postoje uredjaji koji mjere koncentraciju i piste alarm... al tko ce dat 100-300 kn vise, ne bu nam nis bilo, susjed Stef je se bojere v vulici postavil, majstor je on... NIKAD, ama nikad ne bih plinski bojler bez alarma imala.

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 28.12.2009.

    a jbg..procito sam samo naslov..ispricavam se...

  • clara 28.12.2009.

    Ma glavno da su sad dobro...ne kužim zašto kolega zbunjeni izražava sućut, pa nigdje ne piše da su umrli...ili sam ja nešto propustila..??????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare