To je to što me zanima!

Dječak beskućnik piše zadaću i uči ispod svjetla McDonald'sa

Filipini: Daniel Cabrera (9) i njegova obitelj su izgubili dom u požaru. Dječak predano uči jer želi završiti školu i pomoći majci udovici i svojoj braći i sestrama
Vidi originalni članak

Fotografije dječaka beskućnika s Filipina koji piše zadaću i uči ispod svjetla McDonald'sa obišle su svijet. Studentica Joyce Torrefranca fotografirala je dječaka i objavila fotografije na svojem Facebooku. 

- Jako me to pogodilo. Taj dječak nema ništa, a tako je predan učenju - napisala je Joyce Torrefranca. 

Novinari su pronašli dječaka. Zove se Daniel Cabrera i ima devet godina. Živi u blizini s majkom i braćom i sestrama. Obitelj nema stalan dom nakon što im je kuća uništena u požaru. Dječak kaže kako je odlučan i kako želi završiti školu da može pomagati obitelji jer je majka udovica, a jedno je dijete bolesno. 

Rosalina Detuya, Danijelova učiteljica, kaže kako je dječak inteligentan, da aktivno sudjeluje u nastavi i točno odgovara na pitanja. Nakon objave priče, socijalni radnici su posjetili obitelj i pokušat će im pomoći, piše ABS-CBN News. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kokaza5 12.07.2015.

    Želim im da dobiju pomoć, a od ovog malenog naša djeca bi itekako imala što za naučiti. Sretno mališa.

  • Ana Vlainić 11.07.2015.

    Vidiš-socijalni radnici će im pokušati pomoći-u Hr bi socijalni radnici "pomogli" na način da bi to dijete bacili u neki od domova ili u neku obitelj koja se bavi biznisom "starateljstva" isl...

  • dukii5 11.07.2015.

    … hajde mc d… plati mu školovanje…

Komentiraj...
Vidi sve komentare