To je to što me zanima!

Dječak glumio nindžu pa mu bambusov štap probio vrat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dez (13) štap je stavio u majicu. U igri s prijateljima je skočio i pa, a bambusov štap zabio mu se u vrat. Blijedog i dezorijentiranog prevezli su ga u bolnicu u Virginiji
Vidi originalni članak

Liječnici u bolnici u Lynchburg u američkoj Virginiji šokirali su se vidjevši Deza Heala (13). Iz vrata mu je stršao bambusov štap. Iako je prizor bio grozan, dječak je ipak ostao pri svijesti. Dez i njegovi prijatelji glumili su nindže. Stavio si je štap u majicu. U igri je skočio, pao, a bambusov štap mu je probio vrat. Izašao je van nekoliko centimetara od uha. Pomalo dezorijentiran i blijed pozvao je oca, koji je odmah nazvao hitnu pomoć te su ga prevezli u bolnicu. Dezov otac začudio se što liječnici nisu odmah išli vaditi štap van već su si uzeli vremena da procijene u kakvom je stanju pacijent.

- Takva procedura nije neobična, ali je bitno da predmet ostane u tijelu i da se naprave sve pretrage. Nikada ne znate kakve su unutarnje ozljede, što je sve oštećeno. Predmet možda zadržava krvarenje, a ako ga odmah izvučete van možete samo pogoršati situaciju - pojasnila je za ABC doktorica Abi Mehrotra. 

Dez je imao sreću, štap mu nije oštetio arteriju. Nakon raznih pretraga dječaka su operirali i izvadili mu štap iz vrata.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • registrykiller 30.07.2011.

    Ninja !

  • NikolaMalić 24.07.2011.

    e dico nemate se cime zabavit pa radite sranja

  • gamer3386 22.07.2011.

    Mali je ono koda se nista nije desilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare