To je to što me zanima!

Dječak istrčao iz dvorišta na cestu, udario ga je automobil

Dječak je teško ozlijeđen i pomoć mu je pružena u bolnici u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Vozačica (36) je vozila dozvoljenom brzinom u Kravarskom kod Velike Gorice
Vidi originalni članak

Dječak star oko 10 godina je istrčao iz dvorišta pred Audi 80 koji je u nedjelju u 18.15 sati u Kravarskom, Gornji Hruškovec vozila žena (36).

Dječak je teško ozlijeđen i pomoć mu je pružena u bolnici u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Vozačica je vozila dozvoljenom brzinom.  

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zk0811 06.02.2018.

    Zašto se u jednom članku, napisanom od strane školovanih hrvatskih novinara, 10 puta spominje činjenica 'vozačica je vozila dopuštenom brzinom'? Zašto obitelj žene u tijeku očevida stoji do policajaca, a obitelj unesrećenog se udaljava? U periodu godinu dana, gospođa je nebrojano puta bila upozoravana na prekomjernu brzinu vožnje, no očito se ljudi trznu tek nakon onog najgoreg i najmanje očekivanog. U svakom komentaru je dano mišljenje na temu brzine kojom se kretala gospođa. Da li je itko od vas na trenutak razmislio o djetetu? Dijete ima frakturu lubanje, natučen nos, kao i ostatak njegovog malenog tijela. Njegovo lice je neprepoznatljivo jer ako poznajete to dijete, znate da ga je krasio osmijeh koji su svi mještani jedva čekali. Taj osmijeh se sada skriva iza bolova, ALI TU JE, u inat neistini, u inat gospođi koja je nakon ovakve traume hladnokrvo sjela u auto i odvezla se toploj kući, dok su roditelji unesrećenog proživljavali najgore trenutke svojih života. Najveći inat je usmjeren pokušaju da se sve ovo zataška. Mali lav se oporavlja, no postavlja se pitanje, ako je dotična gospođa nakon ovakve traume sjela u auto, 'ko je sljedeći? Jedino što preostaje mještanima naselja je leći na svakih par metara i glumiti ležeče policajce, jer ležeči policajac u ovako malom naselju je očito povod za šalu i rubriku vic dana!

  • Marina62 05.02.2018.

    Dotična osoba je poznata po brzoj vožnji od prije upozorena za brzinu kad je na istom mjestu pregazila kokoš.Nije mi jasno tko to izjavljuje da je vozila dopuštenom brzinom.Možda je iskaz bio drugačiji kad se to desilo ali je dolaskom strica dotične vozačice a ujedno bivseg policajca i mijenjan u njezinu korist.Na kraju priče što ima radit jedan bivši policajac ujedno rod od vozačice na uviđaju i pitat policiju o bivšim kolegama i pozdravljat ih.Gospođa je bila toliko van sebe da je mogla hladnokrvno sjest za volan i odvest se.Da udarim psa na cesti ja tako nebi mogla možda bi ostala isti čas bez vozačke a ova gospođa je izgleda pravi pošteni i uzorni građanin lijepe naše.

  • Jedan_dečko 05.02.2018.

    Najgori moguci scenarij za nekog vozaca kad ti netko izleti van pred auto i onda ga zgazis ili ubijes ni kriv ni duzan

Komentiraj...
Vidi sve komentare