To je to što me zanima!

Dječak iz Nizozemske poginuo u tragičnoj nesreći na Kornatima

Dječak je stradao dok je gliser vukao 'bananu'. Dojava o nesreći stigla je oko 13 sati, a dijete su odmah prevezli u šibensku bolnicu. Unatoč pokušajima reanimacije, dijete je preminulo
Vidi originalni članak

U tragičnoj nesreći kod otoka Žut na Kornatima u subotu je poginuo dječak (14) s nizozemskim državljanstvom, objavio je Dnevnik.hr. 

Dječak je stradao dok je gliser vukao 'bananu'. Dojava o nesreći stigla je oko 13 sati, a dijete su odmah prevezli u šibensku bolnicu. Unatoč pokušajima reanimacije, dijete je preminulo.

UŽAS NA KORNATIMA Maloljetnik poginuo u nesreći: Povlačili ga gliserom na banani

- Gliserom je upravljao hrvatski državljanin - rekao je Branko Čvrljak, zamjenik županijske državne odvjetnice u Šibeniku. 

Još se utvrđuje kako je točno došlo do nesreće, a gliser koji je sudjelovao u nesreći i vukao 'bananu' nalazi se na Murteru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zekica78 20.07.2020.

    Citiram napis iz 24sata Otkrivamo nove detalje tragične smrti mladića (14) iz Nizozemske koji je preminuo na tzv. banani koju je vukao gliser na Kornatima. Kako neslužbeno doznajemo, jučer oko 13 sati, 20-godišnji Hrvat je upravljao gliserom koji se zaputio iz mjesta Preko na Ugljanu. Pri vožnji kod otoka Žut, 'banana' je po inerciji završila ispred broda. Gumenjak je prešao preko 14-godišnjaka i nanio mu teške ozljede glave. Pokušali su ga reanimirati, odveli su ga u šibensku bolnicu, ali, nažalost, bilo je prekasno. Preminuo je. Napravili su obdukciju i rezultati još nisu objavljeni.

  • 19.07.2020.

    Dva članka a još se ne zna dal se dječak utopio ili u nešto udario.... Na stotine tisuća ljudi su se dosada vozili tim bananama i padali u vodu pa ništa. E ako nije znao plivati što je išao na to bez ičega. Zar nemaju oni onaj spasilački prsluk?

  • ptica neznalica 19.07.2020.

    Novinarski članak bi trebao odgovoriti barem kvalitetno na pitanja Što, Kada, Gdje, Zašto, Kako, a dobar novinar bi se trebao potruditi i odgovoriti i na pitanja S kim, i S čim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare