To je to što me zanima!

Dječak je alergičan na Božić: Smeta mu čak i umjetna jelka

Da ima 'problem' s blagdanima roditelji Charlieja Smitha (3) otkrili su kada je imao samo 18 mjeseci. Ima astmu te alergije na čokoladu, borove iglice, kolače...
Vidi originalni članak

Mali Britanac Charlie Smith (3) ne može uživati u čokoladi, pitama, kolačima, tortama ni božićnom drvcu. Pravom ni umjetnom. Sve to moglo bi mu izazvati alergijsku reakciju. Kad bi se nekoliko njih pokrenulo odjednom, to bi zasigurno bilo fatalno za Charlieja pa njegovi roditelji izbjegavaju božićne blagodati. Dječak ima i astmu.

- Moramo biti oprezni i paziti na njega cijelu godinu, ali ponajviše sada. Nije problem ako mu netko donese čokoladu. Važno je da u njoj nema ni traga kikirikiju - rekla je majka Jo (33). 

Charliejevi problemi počeli su kad je imao 18 mjeseci. Otac ga je držao u krilu i jeo kikiriki od čega je on sav natekao i počeo se češati do krvi, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IvanKrobot 20.12.2011.

    Čudno kak nijedan dječak nije alergičan na tita...

  • filister 20.12.2011.

    Pa i ja sam alergican, ali ne zdrastveno, nego moralno! Slavi se rodjenje isusa, koji je zivio u bjedi i zagovarao vjeru, postenje, moral i sve pozitivno! A kaj mi delamo? Radimo si sami probleme, troseci na gluposti novce, kupujuci djeci nesto kaj vec drugi dan zaborave, prezderavajuci se jadnim zivotinjama, koje si nazalost ne mogu pomoci! Prokleti materijalizam, kojem je sve predodredjeno ovih dana!!!!!!! Troseci novce, samo pomazemo bogatima da budu jos bogatiji, a mi mislimo kako radimo dobra djela! Oni koji misle da ce si barem sada priustiti ono kaj ne mogu inace, su u zabludi, a ne poduzimaju nista, kako bi to promijenili da im stalno bude bolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare