To je to što me zanima!

Dječak Joao (8) položio prijemni i 'upao' na pravo

Brazilac Joao Victor želi postati savezni sudac, pa je pristupio prijemnom ispitu. Kaže da je ispit bio lagan, a za njega se pripremao samo tjedan dana
Vidi originalni članak

Brazilsko sveučilište Paulista objavilo je da je Joao Victor Porthellinha de Oliveira (8) prošao njihov prijemni ispit i upisao studij prava.
-Želim postati savezni sudac, pa sam odlučio pristupiti prijemnom i vidjeti kako ću proći. Ispit je bio lagan, a učio sam samo tjedan dana ranije, objasnio je mališan. No sveučilište mu nije dopustilo dolaziti na predavanja dok ne završi osnovnu i srednju školu. Dječakov uspjeh pak ukazao je na nedostatak kriterija pri upisu na taj studij, tvrde u brazilskoj odvjetničkoj komori. Vodstvo privatnog sveučilišta tvrdi da je dječak pokazao dobro znanje na prijemnom ispitu, te da je napisao odličan esej u kojem je dokazao da vrlo dobro poznaje jezik.
- On je sasvim običan dječak. Vrlo je predan i voli učiti, no zna se i zabavljati sa svojim prijateljima, rekla je dječakova majka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sanjin0112 10.03.2008.

    Sve je ovo prestrašno i kamo nas sve ovo vodi? Za 2 godine će se kandidirati za predsjednika.?

  • domagojbbb 08.03.2008.

    zadnja rečenica je dobra! ...\"voli se on zabavljati i sa prijateljima\"...! svaka čast njemu i njegovim roditeljima, no ako se ne bude zabavljao kao dijete, kada će se onda zabavljati?! katastrofa...

  • Gnome 08.03.2008.

    Bravo malac ! E tu bi bio prikladan naslov \" čudo od djeteta\". Juče sam pomislio da mali Petar vadi korijen od 15647.

Komentiraj...
Vidi sve komentare