To je to što me zanima!

Dječak na nastavu došao pijan i rezao se staklom

14-godišnji učenik sedmog razreda na nastavu je došao pijan. Divljao je po školi, a navodno je i pretukao učenicu koja mu se našla na putu
Vidi originalni članak

Osnovna škola Dugo Selo u petak je za nastavnike i oko 1500 učenika bila kuća strave. 14-godišnji učenik sedmog razreda na nastavu je došao pijan. Divljao je po školi, a navodno i pretukao učenicu koja mu se našla na putu.
- Djeca su uzbuđeno izlazila iz škole i prepričavala što su proživjela. Pričali su kako je stariji učenik podivljao u školi. Jedni su rekli da je pao na staklo i izrezao se, a drugi da je to napravio namjerno - kazala je radnica iz kioska ispred škole.
Agresivnog i lakše ozlijeđenog učenika zaustavili su djelatnici Hitne pomoći i policija. Ostale učenike nastavnici su navodno zaključali u učionice i pustili dva sata poslije kad su odvezli nasilnika.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • handcream 12.04.2008.

    nazalost, nastavnici su u ovakvim slucajevima nemocni. zakon je takav da bi bilo koji da mu se na bilo kakav nacin suprotstavio bio bi suspendiran u roku tjedan dana. nastavnici nemaju nikakve mogucnosti djelovanja i djeca to jako dobro znaju. najzalosnije je sto ih i roditelji poticu u tome da imaju svoja prava, a o obavezama te djece u skoli nitko ne govori.

  • sagitariuszg 12.04.2008.

    niš mi tu nije jasno, pa kaj je on vršio teror nad svima, a di su ti svi nastavnici ? umjesto kaj su djecu zatvarali u učionice pa mogli su njega zatvoriti dok ne dođe murja

  • cubeltd 12.04.2008.

    Šteta što si nije žile s tim staklom prerezao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare