To je to što me zanima!

Dječak neoprezno pretrčavao cestu, drugi 'izletio' na rolama

U Radoboju je dječačić (7) neoprezno pretrčavao cestu. Udario ga je auto, lakše je ozlijeđen. U Bedekovčini se dječak (8) rolao i uključio se neoprezno na cestu
Vidi originalni članak

U Zagorju je u ponedjeljak u dvije prometne nesreće stradalo dvoje djece. U Radoboju je dječačić (7) neoprezno pretrčavao cestu. Autom ga je udario vozač (28). Dječak je, srećom, lakše ozlijeđen. 

U Bedekovčini je stradao dječak (8). Rolao se i uključio se neoprezno na cestu s prednošću prolaska. U 18.20 na njega je autom naletjela vozačica (23). Ozlijeđeno dijete kolima Hitne pomoći prevezli su u dječju bolnicu u Klaićevoj u Zagrebu. Zadobio je potres mozga. Iako su prema prvim informacijama za nesreću kriva neoprezna djeca, Općinsko državno odvjetništvo još će ispitati i eventualnu suodgovornost vozača.

U teškoj nesreći na cesti kod Udbine poginule su dvije žene


Idi na 24sata

Komentari 9

  • Babaluji x 24.09.2013.

    Brzi oporavak želim djeci , a vozači nisu krivi što su djeca preživahna !

  • jarbol 24.09.2013.

    i što da je naprimjer neko dijete poginulo nedaj bože? vozači bi bezveze imali traume,i probleme jer roditelji svoju djecu puštaju na cestu same a nemaju niti 10 godina? brz oporavak djeci...

  • 24.09.2013.

    Nisu kriva samo neoprezna djeca, nego i cijeli sustav u kojem nema sredstava za nogostupe, biciklističke staze, igrališta i ostale tekovine modernog planiranja prostora i prometa! U većini hrvatskih sela nema ničega osim oronule ceste koju su svi prisiljeni koristiti (kamioni, auti, motori, bicikli, traktori, djeca...), i obaveznog kanala uz cestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare