To je to što me zanima!

Dječak neutješno plače jer ne može naći svoju mamu

Dječak (1) najviše plače ujutro. Ne može se smiriti kad otvori oči, a majke nema. Ne želi biti sam, boji se da ćemo ga i mi 'ostaviti’, priča skrbnica
Vidi originalni članak

Tiho zaziva 'mama, mama’, vrti se i gleda oko sebe, ali sada već dobro zna da mame nema. Boji se da i mi ne odemo. Izvan sebe je kad netko od nas samo izađe iz sobe i zatvori vrata, ispričala je prijateljica majke osuđene na osam mjeseci zatvora zbog posredovanja u prodaji marihuane. U Rijeci čuva njezina sina (1) koji ponekad nikome ne dopušta da ga tješi dok plače za majkom.
- Najburnije reagira ujutro kad otvori oči, a njegove mame nema. Dugo mu treba da se smiri - dodala je dječakova skrbnica.
V. S. (28) je u zagrebačkom zatvoru. Ponedeljkom ima pravo na telefonski razgovor od nekoliko minuta. Sa sinom se nije čula od kada je 4. lipnja završila u zatvoru. Boji se da bi mu to samo otežalo. Pričajući s prijateljicom, slušala je u pozadini kako se igra. V. S je 10. lipnja poslala molbu za pomilovanje Uredu predsjednika. Nisu je dobili.
- Nije znala da molbu mora poslati Ministarstvu pravosuđa. Odvjetnik je obećao poslati novu - rekla je dječakova skrbnica.
Predsjednik Mesić rekao je da nije u redu da dijete pati zbog majčine pogreške.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sekav 22.06.2009.

    eeeee di je pamet bila toj majci, to je dokaz da neki ljudi ne bi trebali imati dijecu, muž joj u zatvoru ona u zatvoru a hrvatska sažali se nad kriminalcima jer imaju dijete, to dijete zaslužuje normalnu mamu i tatu a ne ove kriminalce

  • MpH 22.06.2009.

    Ma to je čisti idiotizam na djelu... Kaj je država čekala 8 godina? Kao da su čekali da se dijete rodi pa da majku strpaju u zatvor kako bi se pokazalo da nema iznimke. Moje mišljenje je da iznimke treba i mora biti! Kriminalci koji kradu aute, pljačkaju kioske i dućane dobiju godinu, dvije i to najčešće uvjetno dok \"dilerica\" dobije 8 mjeseci zatvora.

  • gamiseta 22.06.2009.

    izgleda da je kolegici dosadilo cuvat malog pa ajd svaki dan da pricamo kako mali place za mamom ko zna dali je sve to istina

Komentiraj...
Vidi sve komentare