To je to što me zanima!

Dječak se bori za život nakon što ga je prignječio viličar

Vatrogasci su zračnim jastukom morali s dječaka podići viličar u skladištu u nedjelju oko 23 sata. Liječnici su ga odmah operirali da zaustave krvarenje u trbuhu
Vidi originalni članak

Dečak (14) teško je stradao u dvorištu tvrtke Atlas agram u Sesvetama. S prijateljima (15 i 13) u nedjelju u 21.30 ušli su u prostor tvrtke. Ušli su u otključani ured i uzeli ključeve tri viličara. Svaki je sjeo za jedan i počeo ga voziti. 

No 14- godišnjak se prevrnuo, a viličar ga je prikliještio. 

Vatrogasci su podigli viličar kako bi oslobodili dječaka kojeg je Hitna pomoć prevezla u KB Dubrava. Dječak je s ozljedama opasnim po život zbrinut na intenzivnoj njezi. Liječnici su ga odmah operirali da zaustave krvarenje od ozljeda trbuha i zdjelice. Dječak je stabilno. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • MissBlue 22.04.2011.

    Ova cjela priča nije točno ispričana, necu davati točne informacije jer ne zelim nista govoriti o njihovom privatnom zivotu. Jedino sto cu reci je da decki nisu ukrali kljuceve niti preskakali ogradu da bi dosli tamo. Također zelim brz oporavak djecaku ! =)

  • DoraPuljic 25.03.2011.

    kaj vi znate ista o njemu? ima divnu majku i on je odličan prijatelj... nitko ne komentira da se oporavi vec samo kakav je ludak..

  • boncampo 21.03.2011.

    Sve sami komentari uzornih roditelja.Voljela bih znati kolika su njihova djeca i dali ih uopće imaju.Djeca se igraju vani pa im se desi da preskoče u tuđe dvorište.Nekad kradu trešnje, nekad jagode a sad im je susjed ostavio ključeva od viljuškara. Svi ste vi bili sveci dok ste bili djeca i nikad niste učinili ništa protiv volje vaših roditelja.I sad usvakom trenutku znate gdje se vaša djeca nalaze ili samo tako mislite. Prvo gledaj sebe pa onda sudi drugom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare