To je to što me zanima!

Dječak u igri ispalio sebi metak u trbuh: Zadobio teške ozljede

Dječaku (14) iz Kuršanca u Međimurskoj županiji tijekom igre metkom je prostrijeljen trbuh. Zadobio je teške tjelesne ozljede i zbrinut je u bolnici u Čakovcu
Vidi originalni članak

Dječak je zadobio teške tjelesne ozljede u subotu oko 20 sati u blizini Kuršanca na način da je u cijev improvizirane naprave stavio metak da bi tijekom igre došlo do aktivacije i samoranjavanja, piše emedjimurje.hr.

Nesreća se dogodila jer je dječak imao cijev okrenutu prema sebi i udarao po čahuri. Došlo je do aktivacije i ispaljivanje streljiva, a dječak je odmah odvezen u bolnicu u Čakovcu gdje su utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Neslužbeno se doznaje da se radi o dječaku rođenom 2002. godine. Policija napominje da još uvijek traje akcija Manje oružja, manje tragedija putem koje svi mogu dragovoljno predati oružje bez sankcija.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • denderi 1 01.09.2016.

    .. što cigić zna sto je metak on je iz metka odvajao bakar i mesing..

  • gabriella_1 30.08.2016.

    Eto čitam i ne vjerujem! U svim komentarima se spominju "cigani" i nikome ništa! (jasno je ko bijeli dan da se o njima radi), a ako ja napišem..ops, odmah žuti! Gospodo administratori! Imale nešto protiv mene osobno?!

  • magija 1 29.08.2016.

    očito je ljudima iz tog kraja jasno o kome se radi. Čemu minusi kada su ljudi u pravu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare