To je to što me zanima!

Dječak vozio brata pa razbili auto nakon samo par metara

Osmogodišnji dječak i njegov petogodišnji brat razbili su automobil svojih roditelja u sjeverozapadnome njemačkom gradu Hagenu nakon što su ga vozili samo nekoliko metara
Vidi originalni članak

Nasreću, nitko nije ozlijeđen u incidentu koji se dogodio u ponedjeljak, no automobil koji su vozila maloljetna braća je u tolikoj mjeri smrskan da su morali pozvati vučnu službu. 

Očevici su oko 23.30 na mjesto nesreće pozvali policiju koja je za upravljačem zatekla osmogodišnjaka, a na suvozačkom mjestu njegova petogodišnjeg brata.

Stariji brat uspio se odvesti automobilom nekoliko metara niz jednu ulicu te potom skrenuti u drugu.

VIDEO: PROMETNA KOD VARAŽDINA Sudarila se tri auta i traktor u Hrašćici, nema ozlijeđenih

- Ondje je vozilo udarilo u parkiranu prikolicu koja je pritom udarila u drugi parkirani automobil - stoji u policijskom zapisniku. 

Roditelji dječaka policiji su kazali da su se djeca neopaženo izvukla iz stana i sjela u automobil parkiran pred zgradom. 

Protiv roditelja je podignuta optužnica zbog neispunjavanja roditeljskih dužnosti. (ir)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • wooly 15.10.2019.

    Vjezbom do savrsenstva

  • Renci07 15.10.2019.

    sada po ulici a za par godina po bozicnom sajmu.....

  • 15.10.2019.

    Mene je tata tukao zbog toga, ali danas djeca znaju kad dobiju samar od roditelja, odu roditelji u zatvor! Pa sta da rade, da sakrivaju kljuceve, novce, zlato itd.. od djece? Ma pukni mu samarcinu pa nek place socijalnom radu.! Hvala tata jer si me tukao zbog mojih greski koje sam pravio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare