To je to što me zanima!

Dječaka (14) ugrizao poskok: Spasila ga brza reakcija doktora

Dječak (14) primljen je u Dječju kliniku u Nišu gdje su mu doktori dali protuotrov. Nema komplikacija i dobro se oporavlja
Vidi originalni članak

Dječaka (14) iz Sjeverne Makedonije ugrizao je poskok tijekom obiteljskog odmora u Nišu, piše Kurir.rs. 

Primljen je u nedjelju u Dječju bolnicu, a zahvaljujući brzoj reakciji liječnika i protuotrovu, maleni je dobro. 

- Maloljetni pacijent je danas primljen na Dječju kliniku sa povredom od ujeda zmije na licu. Imao je otok na levom obrazu, što je sanirano. Primio je Antiviperinum i nema komplikacija, dobro je odreagirao - kažu iz Kliničkog centra u Nišu.

PROTUOTROVA NI ZA LIJEK Nestašica zmijskog protuotrova: Nemamo seruma, žicamo Srbe, bočica protuotrova 22.000 kn!

Za sad se ne zna kako je došlo do toga da ga zmija napadne, ali nadležni upozoravaju da je s toplijim danima povećan broj zmija koje izlaze iz svojih duplji i lako je na njih nabasati. 

Podsjetimo, u Hrvatskoj je nestašica protuotrova, a kupujemo ga od Srbije. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Tino1988 22.06.2021.

    Ma ljudi nasa je Drzava u banani nemamo ni protuotrov nego dobivamo iz Srbije. Sramota bitno da Drzava gradi ono kaj ne treba a one najbitnije kaj je svima nama potrebno to su zapostaviti. Primjer jedan pogledajte samo koliko ima beskućnika po gradu Zagrebu a potrebna im je pomoc a gdje je Drzava tu.

  • Dozator 21.06.2021.

    Nedaju nam već bočicu plaćamo 22000kuna.citaj te malo bolje.

  • Mimoza1965 21.06.2021.

    HDZ JE SVE UNIŠTIJO ŠTO NARODU TREBA ZA ŽIVOTA, TVORNICE  PRVO  ONDA SVE OSTALO.  Tko će pomoći nego susjed. A Plenkovića neka bude sramota koliko je otvorio bolnica tvornica vrtića itd kako je na vlasti. Jedini ministar koji je smjenijo 12 ministara u prvoj vladi. Izbore odbija prevarama više ne glasaju mrtvi već živi koji su vani a navodno su bili za HDZ u HR 😮 KOMISIJA SAM ZAOKRUŽIJE.  Hrvatska je bila bogata zemlja svega tvornica zemlje sad nema ništa samo lopovi koji su je uništili i opljačkali. Mafija od države. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare