To je to što me zanima!

Dječaka pogodio metkom ispred zagrebačke škole

Šokirana djeca odmah su otrčala po ravnatelja, koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Sumnja se kako je pucao netko iz nebodera nasuprot škole
Vidi originalni članak

Ispred OŠ “Mladost” u zagrebačkom naselju Utrine u srijedu je iz zračne puške pogođen Dominik Legac (10).
- Išao je s prijateljem iz škole i samo što je stao na ulicu, u njegova prsa doletio je metak - rekla nam je Sanja Legac, majka ranjenog Dominika.
Šokirana djeca odmah su otrčala po ravnatelja, koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Sumnja se kako je pucao netko iz nebodera koji se nalazi preko puta škole.
- Djeca su u strahu, a i mene je strah izaći van na ulicu jer se bojim da ne doleti još koji metak - rekao je ravnatelj škole u Utrinama Mladen Konjević.
Dominika (10) prevezli su u Klaićevu bolnicu, a njegova majka je rekla da je imao sreće što je pogođen u rebra pa se metak nije uspio zadržati u tijelu, nego se odbio i ispao van. S dječakom će biti sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zeljk0 12.09.2008.

    kakva vlada, takvi ljudi, kakvi ljudi takva kultura = TRULO SVE!

  • arwenn 11.09.2008.

    boze mili!ovaj Zagreb je postao Teksas

  • Monty 11.09.2008.

    Nekad davno sam gledao kako djeca u Bronxu nose zaštitne prsluke dok idu u šklou, i bio sam sretan što ne živim u toj najslobodnijoj zemlji u svijetu, gdje svatko ima pravo nositi oružje. Evo mi se demokratiziramo velikom brzinom, a mene prolaze trnci svaki put kad čujem sirenu a djeca su u školi.hAkcija vrati oružje je trajala do u beskonačnost. Još nisam nikada pročitao da su nekog kaznili zbog posjedovanja neprijavljenog oružja. A i pola ovog prijavljenog se nalazi u \"pitaj Boga\" čijim rukama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare