To je to što me zanima!

Dječaka poklopio traktor, umro pred nemoćnim ocem

Dječak I. G. (14) iz sela Kosorige vozio je manji traktor koji je za sobom šlepao veći. Traktor se u prevrnuo unatrag i pao na nesretnog dječaka
Vidi originalni članak

Dječak I. G. (14) iz sela Kosorige orao je njivu zajedno s ocem kraj Buzeta oko 11.30 sati. Dječak je vozio manji traktor koji je za sobom šlepao veći traktor, a kojeg je vozio dječakov otac. Traktor se u jednom trenutku prevrnuo za 180 stupnjeva unatrag i pao na nesretno dijete. Dječak je umro na mjestu.
- Naša ekipa stigla je ubrzo na mjesto nesreće, ali je dijete na žalost već bilo mrtvo ispod traktora. Najprije su ga vatrogasci izvlačili, a potom je buzetska Hitna pomoć pokušala reanimirati dijete, ali mu nije bilo pomoći. Bila je to doista šokantna situacija, a traktor je cijelom težinom prignječio dijete - kazala je dr. Mirta Čaleta iz buzetske hitne pomoći. Dječak je učenik 7. razreda buzetske osnovne škole. Dječakov otac strašno je proživljavao tragediju koja je zadesila cijelu obitelj. Neki mještani sela nagađaju da je dječak najvjerojatnije naglo pustio kvačilo i traktor podignuo na zadnje kotače i prevrnuo. Istražna sutkinja Sena Midžić-Putinja, kaže policija, nije izlazila na mjesto nesreće. Dječakova obitelj ima još dvoje djece. Zbog pogibije dječaka policija će protiv oca podnijeti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • koka 30 01.02.2009.

    strasno,tesko tom ocu koji je to pred svojim ocima dozivio smrt svog djeteta.............pa covjek sigurno nije mislio da do takve nesrece moze doci

  • Analy 31.01.2009.

    Meni nije jasno što uopće djete od 14 godina ima tražiti na na traktoru. Al realnost je da ja često viđam djecu kako voze traktore. No, o tome koliko su traktori opasni ne samo za djecu već i za odraslog čovjeka na žalost malo tko razmišlja dok se ne dogodi tragedija. Al onda je prekasno.

  • maxabc 31.01.2009.

    Katastrofa, nesto najgore sto se u zivotu moze desiti za roditelja. A sto ce sad policija podnosit kaznenu prijavu?? Vjerojatno da upisu u svoju statistiku da su još jedan slučaj uspješno rješili. Tako je, policija je rjesila slučaj i to ce se na kraju godine prilazati kao rezultat cjelogodišnjeg rada policije. Uspješni su nema što. Rješavaju 95 % slučajeva. Naravno onih 5 % su kriminal i tu su tapija. Samo nesreće na radu i ovakve tragedije stavljaju u isti koš pa ispada da su JAKO USPJEŠNI. Čudim se da nisu tenkom došli na uvidjaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare