To je to što me zanima!

Dječaka susjeda uhvatila u krađi pa ju je on ustrijelio

Dječak (15) imao je i pomagača, koji ga je čekao ispred kuće. Susjeda ga je zatekla u svojoj sobi. Dječak se uplašio i počeo pucati po njoj
Vidi originalni članak

Dječak (15) provalio je s prijateljem u kuću svoje susjede u njemačkom gradiću Bad Buchau. Dok je maloljetni lopov bio već unutra, susjeda (26) je odjednom ušla unutra. Šokirala se. Prepoznala ga je unatoč maski koju je nosio te ga zapitala što radi u njezinoj kući. Dječak se preplašio, izvadio pištolj i počeo pucati po ženi. Nekoliko hitaca ispalio joj je u glavu. Preminula je na mjestu. Mrtvu ženu u kući je pronašao njezin suprug, koji se šokirao vidjevši je kako leži u lokvi krvi. Dječake su uhitili u četvrtak i priveli ih na ispitivanje. Sud je oformio i poseban tim stručnjaka forenzičara i psihologa, koji bi trebali ispitati što je nagnalo dječaka (15) da tako brutalno ubije susjedu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lepicane 17.04.2009.

    \"od straha je ispalio nekoliko hitaca u glavu\"???.Mislim da to nije strah, nego čisto zlo.

  • virusica 17.04.2009.

    Jedino što volim kod muslimana je šerijatski zakon.Oni bi ga po sistemu odmah smaknuli. Što će njemu pusti stručnjaci kojise plaćaju od poreza, da ga vrate i socijaliziraju u društvo? Zašto je otišao iz tog društva i jel netko pita članove tog društva da li ga žele natrag?

Komentiraj...
Vidi sve komentare