To je to što me zanima!

Dječaku (2) je 50 igala po cijelom tijelu zabio očuh?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prošlo je tjedan dana, a dječaku liječnici još nisu izvadili igle iz tijela. Čekaju da bude spreman za operaciju. Očuh je pobjegao čim je počela istraga
Vidi originalni članak

Brazilska policija traži očuha dječaka (2) kojeg su u nedjelju u bolnicu doveli s oko 50 igala u tijelu. Sumnjaju kako je muškarac mučio dječaka gurajući mu u tijelo igle, jednu po jednu, jer liječnici kažu da je nemoguće da ih je sam progutao.
- Mislimo da su mu zabodene u tijelo jer smo ih našli u plućima, lijevoj nozi i različitim dijelovima prsnog koša. Nije moguće da ih je dječak progutao - kaže liječnik Luiz Cesar Soltoski i dodaje kako se nada da će sve igle uspjeti izvaditi. Morat će čekati dok se dječakovo disanje popravi kako bi mu iz pluća izvadili igle, od kojih su neke duge i pet centimetara. Dječak je na intenzivnoj njezi, a Soltoski kaže da mu se stanje popravilo od kada je primljen u bolnicu u gradu Barreirasu u Bahiji. Dječakova majka Maria Souza Santos tvrdi da ne zna kako su igle završile u dječakovu tijelu, a u bolnicu ga je dovela jer se žalio na bolove. Šef policije Helder Fernandes Santana kaže da je dječakov očuh pobjegao u utorak dok je policija ispitivala rodbinu. Sumnjiče ga za pokušaj ubojstva.

>>> DJEČAK ZAVRŠIO U BOLNICI S 50 IGALA U TIJELU

Idi na 24sata

Komentari 11

  • x-nina 17.12.2009.

    prestrašno!Majci do kraja života zabranit prilazak tom djetetu....a očuha,do smrti bosti.Najžalosnije je što će dobit neku kaznicu za djelo,a mi svi i dalje čudit se što postoje takvi sadisti.Ma smrtna osuda je jedina ispravna..

  • baky126 17.12.2009.

    bože bolesti

  • HUMI 17.12.2009.

    BOŽE POMOZI NAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare