To je to što me zanima!

Dječaku (2) očuh zabio 50 igala u tijelo u vudu obredu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brazil: Očuh je policiji ispričao da ga je navodno ljubavnica natjerala da izbode dječaka, a on ju je poslušao. Dječak je i dalje u teškom stanju...
Vidi originalni članak

Dječak iz Brazila koji je u tijelu imao 50 igala je navodno žrtva vudu obreda. Policija je uhitila dječakova očuha Roberta Carlosa Magalhaesa (30) koji je rekao da mu je ljubavnica Angelina Ribeiro dos Santos (47) navodno zapovjedila da prakticira crnu magiju. Navodno mu je rekla da igle stavi u dječaka kako bi njihova veza ostala jaka. Policija pak sumnja da se Roberto htio osvetiti dječakovoj majci. Ipak uhitila je Angelinu, koja vodi spiritualni centar te još jednu ženu (56) koja je igle blagoslovila. No tijekom noći u četvrtak je umalo došlo do linča. Oko 150 bijesnih mještana Ibotirame je pokušalo ući u policijsku postaju. Na postaju su bacali kamenje te su oštetili policijski auto. Policija je zbog sigurnosti poočima i uhićene žene prebacila u susjedni grad. Dječakova majka Maria Souza Santos je policiji prijavila da je našla u kući bocu s rakijom u kojoj je bilo napisano nečije ime. Još je nejasno da li je i ta boca povezana s vračanjem. Stanje dječaka je ozbiljno, a nakon operacije su ga prebacili u bolnicu u Salvadoru.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • rambina 20.12.2009.

    pa da nepovjerujes...ma kakva magija,,sta sebe nisu izboli..jadnicak,nadam se da ce prezivjeti i nastaviti normalan zivot daleko od ovih monstruma..

  • ecolozzi 19.12.2009.

    Nejasno šta neko može dobit s time.Kakvih kretena ima na ovom svijetu.Takve idiote treba neznam ni ja šta, ako kažem što mislim da treba s njima napravit ispast ću i sam demon.

  • rizbo18 18.12.2009.

    ja bi njemu zabio 500 igala pa da vidi kako je to,bolesnik nenormalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare