To je to što me zanima!

Dječaku (8) sud zabranio da izlazi iz kuće s čekićem

Majka Lisa Bratcher (46) tvrdi da su se susjedi urotili protiv njezine obitelji. Susjedi se žale da im mali Michael proganja djecu čekićem i odvijačem
Vidi originalni članak

Britancu Michaelu Bratcheru (8) iz gradića Torquaya državni sud za antisocijalno ponašanje zabranio je da iz kuće izlazi s čekićem, odvijačem, čavlima, noževima, škarama, dlijetom i pilom. Sud je naredio i njegovoj majci Lisi (46) da ga ne pušta van nakon što padne mrak. Iako mali Michael tvrdi da je samo želio sagraditi sklonište u šumi u blizini svoje kuće, susjedi kažu kako je terorizirao njihovu djecu.
- Želim biti graditelj kad odrastem. Volim graditi kućice na drvetu - kaže Michael. Susjedi su izjavili da im je djecu ganjao čekićem i odvijačem. Njegova samohrana majka Lisa tvrdi da su se susjedi urotili protiv nje.
- Znam da Michael nije anđeo, no nije istina to što su o njemu pričali na sudu - kaže Lisa. Ona je sinu kupila čekić i ostali alat kako bi s ostalom djecom gradio kućice po drveću. Susjedi su joj uništili život bez razloga, smatra, pa se želi odseliti. Ipak, sud je i njoj zabranio puštanje glasne glazbe, držanje marihuane u kući te primanje više od tri gosta na dan. Njezinog starijeg sina Daniela (22) je već izbacio iz obiteljske kuće, a majci i Danielu zabranio da napadaju, vrijeđaju i prijete susjedima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • loly0 14.03.2008.

    ha a dijete nije krivo sto voli da radi i sto ima zanat ali mama je kriva sto zbog marihuane sto zbog glasne glazbe. i ja sam samohrana majka ali to ne radim jer to dijete moram naucit kako se ponasat sa ljudima ali ne samo sa ljudima nego za njegovu buducnost a ima svasta ali uvijek nazalost nastradaju dijeca nazalost.

  • pulezanka 14.03.2008.

    ponekad ,roditelji ,jednostavno ne zele vidjeti lose ponasanje svojih,,andjela,,a djeca znaju biti jako,zlocesta i bezobrazna,razloge njihovog ponasanja treba traziti iskljucivo u roditeljskom odgoju,a onda i odgoju skole,ulice,drustva,inerneta....jer ,nazalost,roditelji su prisiljenje raditi i nemaju bas vremena za kvalitetno druzenje sa svojom djecom,a djeca to maksimalno koriste,jer moraju nekako,,ubiti,,vrijeme...na svako njihovo pitanje:mogu li?,odgovaraju:mozes...a nisu niti culi sto su ih pitali....

  • groodanje 14.03.2008.

    Pa gle sudeći po ovome : \" Ipak, sud je i njoj zabranio puštanje glasne glazbe, držanje marihuane u kući te primanje više od tri gosta na dan. Njezinog starijeg sina Daniela (22) je već izbacio iz obiteljske kuće, a majci i Danielu zabranio da napadaju, vrijeđaju i prijete susjedima\" nekako imam osjećaj da mali i je razbijač ( ne svojom krivnjom).

Komentiraj...
Vidi sve komentare