To je to što me zanima!

Djecu ostavila samu dok se cijeli dan drogirala i opijala

Engleska: Samohrana majka (22) četvero djece mogla bi završiti u zatvoru. Curica (4) dozivala ju je s prozora, a sva djeca su bila gladna i prljava
Vidi originalni članak

Samohrana majka (22) iz Blackburna u Velikoj Britaniji ostavila je svojih četvero djece same kod kuće dok je 24 sata pila i drogirala se s prijateljima. Susjedi su pozvali policiju ugledavši najstarije dijete, 4-godišnju djevojčicu, na prozoru kako viče 'Gdje je mama?'. Stavila je tu večer dvije kćeri od tri i četiri godine i dva sina od jedne godine i tri mjeseca u krevet, te s prijateljima u svome stanu pila vino i šmrkala kokain. Izašla je s njima van i vratila se sljedeći dan oko 22.30 sati. Policija je 1-godišnjaka našla u krevetiću natopljenom urinom, mlađi brat je bio u prenosivoj stolici bez dekice, trogodišnja curica se sama uspjela obući, dok je 4-godišnjakinja privukla stolice do kuhinjskih ormarića i pokušala dohvatiti hranu. Pokušala je i mlađem bratu napraviti bočicu od mlijeka u prahu. Djecu je odvela socijalna služba, a njihovoj mami sude. Mogla bi završiti u zatvoru. Presudit će joj sljedeći mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • viševka 25.10.2009.

    i još joj kriju lice kao da svijet iz njezinog ponašanja nevidi kakva je zvijer. nije bitno kako su ta dijeca došla na svijet ona im je majka i tako bi se trebala ponašati. fuuuuuuuuuuuuuj.

  • HUMI 23.10.2009.

    Ljudski šljam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • plavuša13 23.10.2009.

    ..bem ti nepravdu!Stoka a ne mati je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare