To je to što me zanima!

Djed s električnim vozilom krivo skrenuo na autocestu

Šokirani vozači okretali su se i gledali nesretnog starca na malom vozilu koje se kretalo 5 km/h na prometnici gdje auti jure 120 kilometara na sat...
Vidi originalni članak

Umirovljenik Stanley Murphy (91) završio sa je sa svojim električnim kolicima na jednoj od najprometnijih cesta u Velikoj Britaniji jer je krivo skrenuo vraćajući se ujutro iz trgovine. Šokirani vozači okretali su se i gledali nesretnog starca koji se kretao 5 km/h na prometnici gdje auti jure 120 na sat. Nakon što je prošao manje od kilometra, Stanleyju je u pomoć priskočio James Dunne (45), vlasnik tvrtke za asfaltiranje. On je kamionom sustigao starca na vozilu i svjetlima upozorio druge vozače da uspore.
- Baš sam mislio skrenuti sa autoceste kada sam vidio starca. Prestigao sam ga i usporio. Tada je on mene pokušao prestići. Bio je sav zbunjen - rekao je James koji je pozvao policiju u pomoć. Stanley ni sam ne zna kako se našao na autocesti.
- Išao sam samo kupiti novine, ali valjda sam krivo skrenuo vraćajući se kući - objasnio je starac koji živi s kćerkom (66) u britanskom gradu Shorehamu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • banako 28.02.2009.

    a deda,deda...valjda mu se GPS navigacija zbunila...

  • mayhem26 28.02.2009.

    \"trokolicom \"?Koliko ja vidim ta pila ima 4 točka HALOOOOOOO 4 TOČKA pa je to stoga QUAD!

  • 19Armada87 28.02.2009.

    policija mu pomogla....ove naše glavonje bi ga još privele i kaznu naplatile

Komentiraj...
Vidi sve komentare