To je to što me zanima!

Split: Hrabra djelatnica pekare ismijala pljačkaša s nožem

Maskirani momak je ušao u dućan i pristupio vitrini s pecivima iza koje je stajala Marija. Zatražio je novac, a ona je mislila da se netko od đaka iz obližnje škole šali
Vidi originalni članak

Marija E. (51), djelatnica splitske pekarne eM-Ka, u četvrtak popodne se hrabro oduprla pljačkašu naoružanom nožem. Maskirani momak je ušao u dućan i pristupio vitrini s pecivima iza koje je stajala Marija. 

- Zatražio je novac, iako je bez problema mogao odmah uzeti novac iz kase, kaže Marija. Pomislila je da se netko od đaka iz obližnje srednje pomorske škole želi našaliti s njom. "Ma kakve pare momak, ajde nemoj me zafrkavat.", odgovorila je prodavačica uz osmijeh. No momak je tada iz rukava uzeo nožić, uperio ga prema Mariji, uzeo tri kroasana s pulta i pobjegao. 

Tek tada je shvatila da se maskirani nije šalio, pa je pozvala policiju. Sljedećeg jutra oko 8 sati u pekarnu su banula tri mladića. Dvojica su na glavama imali kapuljače od trenirki, a treći je bio maskiran. "Jesi li ti onaj od jučer?", upitala ga je Marijina kolegica. Tada su je dva momka uhvatila za ruke, kako bi treći kompanjon mogao isprazniti kasu. Uzeli su oko 1500 kuna i pobjegli. Prodavačica je pretrpjela šok, pa je šef zvao Mariju da je uskoči zamijeniti. "

- To su obijesni mladići od nepunih 18 godina i nadam se da će ih policija uskoro uhvatiti, kaže Marija stražareći na ulazu u pekarnu.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • damirzgb49 07.04.2012.

    ..čak si uspio maznut 3 kroasana...o jado jadni..

  • nselimo1 07.04.2012.

    Pored toliko crne kronike, ni mlađima nije problem da nešto od toga i isprovaju. Žalosno je šta se to ne zaustavi samo na tome nego idu i dalje. Naše društvobi se trebalo malo zamisliti i poraditi na tome. Mislim da bi djecu trebalo okrenuti sportu i drugim aktivnostima koje bi trebale biti dostupne za svih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare