To je to što me zanima!

Djelatnici objavili uznemirujuće fotografije iz kola Hitne, traže od vladajućih beneficirani staž

Na Facebook stranici Hitna uživo 194 objavljene su uznemirujuće fotografije koje prikazuju koliko je posao djelatnika hitne medicinske pomoći stresan. Apeliraju na vlast da im odobre beneficirani radni staž
Vidi originalni članak

Djelatnici Hitne pomoći već dulje vrijeme apeliraju na vladajuće da im odobre beneficirani radni staž. Obratili su se ministru zdravstva Viliju Berošu te ravnateljici Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maji Grbi-Bujević, ujedno i saborskoj zastupnici HDZ-a. 

ISPOVIJESTI DJELATNIKA HITNE 'Pljuju nas, gaze, prijete smrću, ali mi smo i dalje tu za sve njih'

Najavili su i prosvjed djelatnika hitne i sanitetskog prijevoza na Trgu svetog Marka u Zagrebu ta 14. travnja. 

Kako bi pokazali koliko je njihov posao stresan i kako bi dokazali da im treba beneficirani radni staž, na Facebook stranici Hitna uživo 194 objavili su u subotu niz uznemirujućih fotografija. 

NAJTEŽE JE KAD STRADAJU DJECA Ispovijesti iz zagrebačke Hitne: Dođemo na krivu adresu, a žena kaže: 'Sam Bog vas je poslao'

Upozoravamo: Fotografije su uznemirujuće 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • jelena42 31.03.2024.

    Ma dajte ljudi, pa zar nam Hitna sluzba nije vec dovoljno preopterecena? Trebamo podrzati djelatnike koji svakodnevno rade za nase dobro, a ne ih dodatno stresirati. Nadam se da ce njihovi zahtjevi biti usliseni.

  • bartol.pavletic 31.03.2024.

    Pa stvarno nema kraja sramoti, ljudi su na rubu zbog uvjeta rada i onda se dogadaju ovakve stvari. Nadam se da ce ovo konacno probuditi vladajuce i potaknuti ih da djeluju!

  • leonoraO 28.03.2022.

    Kada sam slomilanogu u restoranu, gdje je sve bilo krivo napravljeno, prvo su me radnici restorana vukli na kat, a onda djelatnici hitne, umjesto da.me stave na nosila sto sam molila jet sam imala jake bolove, stavili su me u stolicu, pa mi je noga visjela i ttesnjom prouzrokovala uzasnu bol. Posljedice, puklami jd patela, uspravili su me u restoranu, patela se zabila u.misic, a do traume se u misicu stvorila takva rupa da sam iz hitne ravno u operacionu dvoranu, inace ju ne bi bilo moguce pokrpati. Zakljucak, neka nauce prvu pomoc, humani pristup, pa nek se zale. Imala bih jos događaja, za opisati@, no ovaj je dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare