To je to što me zanima!

Djevojci (20) pozlilo u Zadru: Umrla je na putu do bolnice

Nazvao je njezin prijatelj i rekao da je djevojci loše i ona je nažalost na putu do bolnice preminula. Istražujemo slučaj, rekli su u zadarskoj policiji...
Vidi originalni članak

Zadarska policija danas je od Opće Bolnice Zadar zaprimila dojavu o smrti mlade djevojke.

- Bolnica nas je obavijestila u 12:07 da je u kolima hitne medicinske pomoći preminula mlađa ženska osoba koja je dovedena u bolnicu - kratko nam je potvrdila Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije i dodala da policijski službenici provode izvide u cilju utvrđivanja smrti u suradnji s Državnim odvjetništvom koje je izdalo nalog za obdukciju.

Kako neslužbeno doznajemo, na tijelu nema tragova nasilja, a policija smrt istražuje kao sumnjivu. Kako doznaje 057info, preminula djevojka boravila je u podstanarskom stanu na zadarskoj Voštarnici, a inače je s područja Istre.

- Nazvao je njezin prijatelj i rekao da je djevojci loše i ona je nažalost na putu do bolnice preminula. Istražujemo slučaj - rekli su u zadarskoj policiji, piše Večernji List.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 15.06.2019.

    Da nije mješala pića?

  • Ja2030 15.06.2019.

    Može biti da je cura imala urodjenu srcanu manu da ne grijesim dušu... ali sve je više mladih koji umiru od posljedica korištenja nedozvoljenih sredstava po par dana bez spavanja i hrane, alkohola, plus 40 stupnjeva vani i ishod ne moze biti dobar. Sve misle ne moze meni nista biti, a ocu i majci se vrati u sanduku. Boze prosvjetli ove mlade i vrati ih na pravi put

  • centarfor 15.06.2019.

    Kada se već piše o obdukciji (nekada da nekada ne) može li netko objasniti potez sudskih vlasti da su radili i obdukciju onih dvije djevojčica koje su stradale na BP kod Novske. Zašto su maltretirali i mrtva tijela i njihove roditelje dva dana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare