To je to što me zanima!

Djevojčica (10) se bacila pod auto da spasi dvije male curice

Otac djevojčica Jonathan Gusich za Kieru je rekao da je im bila poput starije sestre i da je uvijek na njih pazila. Ne zna kako bi se odužio njezinoj obitelji. Ona je bila njihov anđeo čuvar
Vidi originalni članak

Kiera Larsen (10) iz Kalifornije žrtvovala je svoj život kako bi spasila svoje dvije male prijateljice jednogodišnju Adison i dvogodišnju Emmu Jenkins. Ona je skočila pred prazan auto koji je s parkirnog mjesta iz nepoznatih razloga krenuo nizbrdo. 

Malene sestrice bile su ispred automobila, a Kiera ih je u zadnji tren odgurnula. No, auto je nažalost pogodio nju i teško je ozlijedio. Preminula je u bolnici. 

- Spasila je živote mojih kćeri. Obje su mogle poginuti da ona nije uskočila i napravila ono što zna najbolje - štitla sve oko sebe - u suzama rekla je majka dviju djevojčica Alissa Jenkins za Independent. Adison i Emma zaradile su samo ogrebotine. 

Otac djevojčica Jonathan Gusich za Kieru je rekao da je im bila poput starije sestre i da je uvijek na njih pazila.

- Ona je bila njihov anđeo čuvar. Ne znam kako bi se odužio njoj i njezinoj obitelji - rekao je Jonathan.

Policija je obećala provesti detaljnu istragu o tome zašto je auto krenuo.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • eustahije_brzic 28.02.2016.

    Nije mi jasno sto su ove djevojcice od 1 i 2 god. radile na cesti ili parkiralistu bez roditelja. Zbog gluposti roditelja sad je izgubljen jedan mali predivni zivot. Roditeljima zapucat takvu kaznu da je trebaju otplacivat do kraja zivota. A o ovoj preminuloj curici ne treba puno pricati sve je vec receno njenim djelom. R.I.P

  • Lalala5 28.02.2016.

    Anđele mali......

  • Stella R. 28.02.2016.

    A što kažu njeni roditelji? Tko su, gdje su...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare