To je to što me zanima!

Djevojčica (12) otjerala lopova koji joj je htio ukrasti laptop

Sl. Brod: Lopov je ušao kroz prozor u kuću. Prijetio je curici i pokušao joj uzeti prijenosno računalo. Hrabra curica mu se usprotivila pa je lopov pobjegao. Radi se o muškarcu tamnije puti, duže crne kose. Na sebi je nosio crnu majicu
Vidi originalni članak

Lopov je u ponedjeljak oko 21.30 sati u Slavonskom Brodu kroz otvoreni prozor obiteljske kuće, čiji je vlasnik muškarac (48), ušao u prostoriju u kojoj je bila curica (12).

- Od nje je nasilno i uz prijetnju pokušao uzeti prijenosno računalo u čemu nije uspio. S obzirom da mu se djevojčica suprotstavila muškarac je kroz prozor pobjegao - objavila je policija. 

Dali su i opis lopova. Radi se o muškoj osobi, tamnije puti, duže crne kose. Na sebi je nosio crnu majicu. 

- Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništvo u pokušaju - kažu u policiji.  

Idi na 24sata

Komentari 89

  • user_315072 11.09.2013.

    Zašto vrijeđate?Evo ovako,navedena djevojčica ide samnom u razred.Majka joj se utušila na kupanj u savi dok je spašavala nju ili njezinog brata.Teško žive.nezin otac je samohrani otac koji uzdržava troje djece.Ali nema posao.Tako da je za taj laptop možda njen otac morao skupljati novce mjesecima.Normalno da nije nekom pišljivom provalniku htijela dati laptop jer drugi neće dobiti.Idemo u školu u koju idu i prljavi,nepristojni ni nimalo ugodni romi.Vrlo je hrabra.Vi sigurno nemate drugog posla nego da pišete glupe komentare.

  • ivanazg8 27.08.2013.

    nije ona hrabra nego je glupa..mogao ju je ubiti ili ozlijediti zbog jednog pišljivog laptopa..

  • arcanius 21.08.2013.

    da je on doista htio laptop, onda bi ga i uzeo.... mala je imala sreće više nego pameti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare