To je to što me zanima!

Djevojčica (5) daje igračke i darove siromašnoj djeci

Vanessa Travančić poželjela je za Božić pomoći siromašnoj djeci. S mamom i njenim prijateljicama pripremila je stotinu paketića, koje će dijeliti djeci
Vidi originalni članak

Vanessa Travančić iz Osijeka vratila se prije nekoliko dana iz vrtića i rekla roditeljima kako bi željela pripremiti i odnijeti darove za Božić siromašnoj i bolesnoj djeci. Mami Mirjani nije preostalo ništa drugo nego udovoljiti božićnoj želji kćeri. Vanessa se odrekla svojih darova i slatkiša koje je dobila za sv. Nikolu, donijela je zapakirane lutke koje je imala, a skupa su otišle kupiti i sve ostalo što je potrebno da načine darove za djecu.
- Kupile smo još slatkiša, igračaka, ukrasnih vrpci i čestitki. Ispričala sam to prijateljicama na poslu pa su i one odlučile uključiti se te također donijele slatkiše, a pozamašan paket poslala nam je i prijateljica iz Njemačke. Dvadesetak paketića koje smo Vanessa i ja zapakirale pretvorilo se u stotinjak, a očekujemo prikupiti i još - kaže ponosna mama Mirjana.
- Učili smo Vanessu da pomaže i bilo mi je drago kad je došla s tom idejom. Želimo darivati bolesnu i siromašnu djecu jer smatram da u vrijeme Božića njima treba najviše radosti - kaže Mirjana, koja je po struci farmaceutkinja. Od ljekarni će tražiti donaciju posebnih krema za zacjeljivanje rana i te pakete dati udruzi Breza i Djeci leptira, koja boluju od specifične bolesti kože.
- Posjetit ćemo pedijatriju, djecu iz Udruge Breza te neke siromašne obitelji - kaže Mirjana, a poklone će podijeliti Vanessa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_18727 29.12.2007.

    Stvarno je dobra ta curica. pametno,bravo!!!!

  • fax 17.12.2007.

    Svaka cast roditeljima i maloj Vanesi. Ostali su rekli pa da ne ponavljam i ja, ali stvarno ti dođe drago.

  • dorina_croata 16.12.2007.

    Blago ovoj obitelji! Imaju ovu prekrasnu malu kćerku... Vidi se da su je dobro odgojili. Neka im Bog višestruko vrati tu njihovu humanost i dade im obilje blagoslova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare