To je to što me zanima!

Djevojčica (8) nestala je na planinarenju s obitelji, traži je preko 130 policajaca i spasilaca

Obitelj iz Berlina u nedjelju je pješačila strmim šumskim stazama na planini Cherchov, najvišoj planini na njemačko-češkoj granici. Djevojčica je zatim iznenada nestala
Vidi originalni članak

Više od 130 policajaca i spasilaca iz Njemačke i Češke traže nestalu osmogodišnju Juliju S. koja je u nedjelju s obitelji planirarila u Bavarskoj, piše Fenix magazin.

Djevojčicu traže u pograničnom području između Njemačke i Češke. 

Obitelj iz Berlina bila je na godišnjem odmoru u Waldmünchenu, u okrugu Cham, u Bavarskoj. U nedjelju su pješačili strmim šumskim stazama na planini Cherchov, najvišoj planini na njemačko-češkoj granici. Djevojčica je iznenada nestala.

UHITILI SU GA VIDEO Beskućnik u New Yorku usred bijela dana pokušao oteti dijete, prolaznici ga spriječili

- Obitelj s dvoje djece i nećakom je bila na pješačenju u šumi. Djeca su se igrala i udaljavala od roditelja. Kako ih roditelji nisu mogli pronaći obavijestili su spasioce. Pronađen je sin i nećak bračnog para, ali osmogodišnjoj Juliji još nema traga. Učinit ćemo sve da pronađemo djevojčicu - rekao je glasnogovornik policije u Oberpfalzu.

Julija je visoka 140 cm, vitke je tjelesne građe. Ima plavu kosu do ramena.

Odjevena je u plavu jaknu, tamne hlače ima ružičasti šal i na nogama crvene cipele.

Policija moli građane da nazovu broj za hitne slučajeve 110 ako imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla dovesti do djevojčice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nijetebriga 12.10.2021.

    Nasli su je (waldarbeiter)sumski radnici... sve je dobro proslo...

  • vinja 12.10.2021.

    Nije baš jasno ni kako roditelji mogu pustiti djecu da se sama kreću nepoznatim stazama u nepoznatoj okolini. Nadajmo se sretnom završetku.

  • 12.10.2021.

    uuuff.... nije baš neka vijest! nadam se da će proći sve ok u vezi ovoga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare