To je to što me zanima!

Djevojčica je poginula prije nego li je otišla na tulum

PROKLETSTVO NESRETNE OBITELJI: Brata i sestru je 2002. godine ranila mina. Sad je brat donio pušku, a bratić (19) upucao je djevojčicu
Vidi originalni članak

Tog jutra stavila je novu sliku na Facebook. Malo prije nesreće dogovarale smo se što ćemo obući za prijateljičin rođendanski tulum tu u Škabrnji. Htjela je obući bijele hlače i majicu. Zatim smo čuli da ju je slučajno puškom upucao prvi rođak i sad je više nema. Imala je toliko planova, kazala nem je uplakana Patricija, prijateljica djevojčice K. I. (14), koja je poginula u subotu poslijepodne u Škabrnji kraj Zadra. Policija je utvrdila da su se djevojčica (14), njen brat (17), prijatelj (17) i rođak (19) oko podneva u subotu sastali u garaži obiteljske kuće. Brat je donio rastavljenu automatsku pušku. Policija još ne zna odakle mu i čija je. Sastavili su je i ispalili rafal u zrak. Ostavili su pušku na stražnjem sjedalu Yuga u garaži. Njih četvero zatim su sjeli u auto. Oko 14 sati 19-godišnjak, koji je sjedio na stražnjem sjedištu, krenuo je premjestiti pušku. Slučajno je dotaknuo obarač i ispalio rafal. Pogodio je djevojčicu u glavu. Na mjestu je umrla. Roditelji, brat, obitelj i rodbina nesretno stradale djevojčice shrvani su od boli. Liječnici su u subotu i nedjelju morali intervenirati više puta. Mladić koji ju je slučajno upucao jako je potresen. U selu vlada tuga.
Prijatelji djevojčice kažu da su ona i društvo pušku vjerojatno pronašli odbačenu i rastavljenu pokraj mosta u Škabrnji, blizu njihovih kuća. Dodaju da tamo ima još odbačenog oružja.
- Na tom mjestu kraj mosta našla sam i ja minu nedavno. Pobjegao mi je pas, a vidjela sam je dok sam ga tražila. Nisam je dirala nego sam zvala susjeda, koji me je upozorio da se maknem odatle, a on je zvao nekog da to ukoni. Tamo kraj mosta stajao je natpis za opasnost od mina, ali ljudi ga maknu kad idu u šumu po drva - kazala nam je utučena prijateljica djevojčice.
Nesretna K. I. tek se nedavno potpuno oporavila od stradavanja 2002. godine. Tada je s bratom i još dvoje djece našla neeksplodiranu minu u Škabrnji. Mina se aktivirala i teško ih ozlijedila. Spašavali su ih helikopterom.  Brat je tada umalo izgubio nogu, a ona je dugo osjećala posljedice nesreće i poteškoće u hodanju.

PRIJATELJICE SU POSVETILE STIHOVE 'SVOM ANĐELU'
Anđele naš, iako nisi tu uz nas,
zauvik ćeš ostati u našim srcima,
i živit ćeš vječno u nama.

Tvoj osmijeh nas je jednostavno sve
liječio, sve naše rane su nestale kad bi te
ugledale, jer si ti jednostavno
zračila najlipšim zrakama svitlosti.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tejo 21.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • crnilabud 21.02.2010.

    ..a da tamo se snifa ljepilo,puši joint i gubi nevinost!

  • user_35318 21.02.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare