To je to što me zanima!

Djevojčica obrijala glavu da pomogne bolesnoj bebi

Catherine Latchford (9) obrijala je glavu i odrekla se svoje duge plave kose. Djevojčica je na taj način prikupila i više od očekivanog - 3000 dolara
Vidi originalni članak

Catherine Latchford (9) iz New Yorka htjela je nekako pomoći jednogodišnjoj Juliji Watson, prijateljičinoj sestri, koja boluje od raka. U prosincu je Catherine provela cijelu noć sa prijateljicom Natalie kada su njenu malu sestru odvezli u bolnicu.
- Zabrinula sam se tu noć što će se dogoditi sa Julijom, kaže Catherine. Kako bi skupila 900 dolara za istraživanja za pronalazak lijeka za rak koje provodi organizacija St. Baldrick's djevojčica je odlučila slijediti stope svoje majke Robin koja je također prošle godine obrijala glavu kako bi skupila novac u dobrotvorne svrhe. Organizacija St. Baldrick's osnovana je 1997. godine kada je nekoliko prijatelja umjesto opijanja na dan Svetog Patrika obrijalo glave kako bi pomogli istraživanjima. Catherine je nekoliko dana razmišljala o tome i konačno rekla mami svoju odluku. Obrijala je glavu i odrekla se duge plave kose. Djevojčica je na taj način prikupila 3.135 dolara, što je i više od očekivanog, piše CNN. Njena majka je ponosna, kaže da je ćelavo dobro stoji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • loly0 04.04.2008.

    ma svaka joj cast,da su barem sva dijeca ovakva pa da pomognu ko ova dijevojcica.bravo

  • Mr X 29.03.2008.

    htija san napisat bravo mala, ali kasnim. Ipak mislim da bih i ja moga nesto dati, mala naucila si me, hvala ti

  • mateo4x4 28.03.2008.

    Bravo mala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare