To je to što me zanima!

Djevojčica pretrčavala prugu na Zvijezdi pa je udario tramvaj

Zagreb: Kako doznajemo od policije, curica je pretrčavala prugu na mjestu gdje nije predviđen prijelaz. Curicu su hitno prevezli u KBC Rebro. Ne zna se težina ozljeda
Vidi originalni članak

Tramvaj broj 14 naletio je u 20.39 sati na djevojčicu (14) na zagrebačkoj Gupčevoj zvijezdi. Kako doznajemo od policije, curica je pretrčavala prugu na mjestu gdje nije predviđen prijelaz. Djevojčicu su hitno prevezli u KBC Rebro. Ne zna se težina njezinih ozljeda, ali iz bolnice su nam potvrdili da nije u životnoj opasnosti. Tramvajski promet u smjeru sjevera je bio u prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mmare 12.09.2011.

    koliko ovdje ima svetaca.. nitko nikad nije pretrčavao cestu na mjestu gdje nema pješaćkog prijelaza, a s 14 godina u 8 sati nisu bili vani, svaka čast.. svakome se dogodi trenutak nepažnje, hvala bogu da joj je dobro, i da danas izlazi iz bolnice!

  • 1212jure 11.09.2011.

    daj ljudi, ne budite glupi primitivci!! bio sam tamo, kad se to dogodilo, izašli smo iz tramvaja, hitna je došla, curica je samo plakala, bila je prestrašena. Dogodio se trenutak nepažnje! Svakom' se to može dogodit'! Glavno je da joj ništa ozbiljno, da je živa i to je to!!

  • user_89542 11.09.2011.

    početak školske godine...mlada naprilitana mama u merlin monro haljini na tufne, salonke, osunčane crne mišićave noge, ona ne hoda.... već nabada nogama...vodi dvoje djece u školu...svi roditelji idu na pješački i pokazuju djeci kako se prelazi pješački prijelaz, jedino ona ode 20 metara dalje, prelazi preko trave, hoda po pola parkirališta..niti u jenom trenutku nije koristila pješački prijelaz i stazu koju su izgradili da djeca ne tumaraju po parkingu, vraća se nazad i opet po pola parkirališta, stade na pola i djeci sa 20 metara pokazuje gdje trebaju prelazit pješački prijelaz...i šta sad očekivat od takve osim da ga dobro zna primit...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare