To je to što me zanima!

Djevojčica rođena u zraku mogla bi postati Splićanka

Ivona Fiorentino rođena je u helikopteru na 200 metara visine iznad Milne na Braču, ali bi joj kao mjesto rođenja vjerojatno ipak mogli upisati Split
Vidi originalni članak

Ivona Fiorentino rođena u helikopteru nad otokom Bračom je odlično i sve su joj vitalne funkcije dobre, rekli su nam u KBC-u Split. Beba dobro jede i dobro napreduje te bi je uskoro mogli izvaditi iz inkubatora. Nezahvalne su procjene o Ivoninu otpuštanju iz bolnice. Iako su ocu Saši rekli da bi kući mogla u roku 3-4 tjedna, na Odjelu neonatologije kažu kako sve ovisi o njenom daljnjem napretku. Moguće je da taj period bude i kraći. Doktor Tomislav Car, koji ju je porodio na 200 metara nadmorske visine, bio je iznenađen Ivoninom zrelošću. Budući da je na svijet došla gotovo dva mjeseca prije termina, ostao je zapanjen primivši u ruke novorođenče od 2,45 kilograma i 47 centimetara.
Majku Editu uskoro bi trebali otpustiti iz Klinike za porode. Vjerojatno će potom dobiti sobu na Odjelu neonatologiji kako bi mogla redovito dojiti Ivonu. Kad situacija sazrije, obitelj će se vratiti u Čazmu, gdje žive i rade.
U studenom 2006. Marijana Pekić sina Ivana je rodila na brodu između otoka Iža i Zadra, na pučini tek milju od obale Velog Iža. Marijana je također dobila prijevremene trudove pa ju je do bolnice odvezla redovita brodska linija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zdeny 14.03.2008.

    ma nek su se oni poljubili za novine:)

  • smail 04.02.2008.

    sretno roditelji, a malenoj brz i uspješan napredak....konačno jedna lipa vijest nakon svih depresivnih vijesti šta se vrte po medijima...ovakve vijesti raduju ljude, potiču dobro raspoloženje, a ne ubojstva i prometne nesreće, nakon toga si samo u depri i širiš negativnu energiju. Mogli bi se i vi mediji uključiti u širenje dobrih vibracija među ljudima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare