To je to što me zanima!

'Djevojčicama su ubrizgavali hormone rasta u javnoj kući...'

Procjenjuje se da je od 20 milijuna djevojčica i žena koje rade u seksualnoj industriji u Indiji, 16 milijuna žrtava trgovine ljudima, pokazuju podaci nevladinih organizacija
Vidi originalni članak

Indijska policija istražuje zloupotrebu hormona rasta u slučaju trgovine djecom u seksualne svrhe, nakon što je uhitila osmero ljudi optuženih za iskorištavanje djevojčica u bordelima u državi Telangani, rekao je u srijedu viši policijski dužnosnik.

Jedanaest djevojčica, od kojih su četiri mlađe od sedam godina, spašeno je iz javne kuće u Yadagirigutti gdje su pripremane za prostituciju, kazao je.

"Trgovci ljudima priznali su da su djevojčicama dali hormonske injekcije", rekao je Mahesh Bhagwat, dužnosnik u telanganskome glavnom gradu Hyderabadu, oko 70 kilometara od Yadagirigutte.

"Ovo je jasan slučaj u kojemu vidite kako su djevojčicama ubrizgavali hormone da izgledaju starije", dodao je.

Po njegovim riječima, policija traga za liječnikom koji je krijumčare opskrbljivao injekcijama hormona.

Procjenjuje se da je od 20 milijuna djevojčica i žena koje rade u seksualnoj industriji u Indiji, 16 milijuna žrtava trgovine ljudima, pokazuju podaci nevladinih organizacija.

Izvješće zapadnobenglaske vlade iz 2017. opisuje okrutnu trgovinu djevojčicama radi dovođenja u bordele, gdje su žrtve silovanja, premlaćivanja i izgladnjivanja.

 Zloupotreba hormona rasta, kao i sedativa koji se djevojčicama daju, česti su, ali se rijetko istražuju, upozoravaju udruge za ljudska prava.

"U većini slučajeva nalazimo djevojčice kojima su davali injekcije s hormonima rasta da izgledaju starije", rekao je Rishi Kant iz udruge protiv trgovine ljudima Shakti Vahini.

Osmero trgovaca ljudima uhvaćenih u sklopu istrage prošli tjedan za svaku je djevojčicu obiteljima platilo 200.000 indijskih rupija (2917 američkih dolara), navodi se u policijskom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lola2108 01.08.2018.

    Neka usvoje Istanbulsku, djevocice ce postatidjecaci i rijesen problem!

  • ajmemeni- 01.08.2018.

    Zato na "naprednom" liberalnog zapadu rade dijametralno suprotno - ubrizgavaju djeci hormone za blokiranje puberteta i za "promjenu" spola. Ali to je za naše neoliberale i neoliberalne novinare sasvim u redu. O tome nećemo čitati na 24 sata, kamo li da će to osuditi kao ovo.

  • in search of sunrise 01.08.2018.

    Bravo!ogavni su,svako malo silovanja i to grupna..ubojstva..a spavaju na zemlji..stvarno su debili bez zakona i reda

Komentiraj...
Vidi sve komentare