To je to što me zanima!

Djevojčicu (13) namamio preko interneta i spolno zlostavljao

Muškarca (54) se sumnjiči da je spolno zlostavljao djevojčicu (13). Navodno ju je namamio preko interneta. Istražni sudac odredio mu je pritvor kako ne bi pobjegao
Vidi originalni članak

Istražni sudac u Splitu odredio je jednomjesečni pritvor muškarcu (54) s područja Dalmacije koji je osumnjičen zbog spolnog zlostavljanja djeteta mlađeg od 15 godina. Sumnjiči ga se da je u dva navrata početkom godine seksualno iskoristio 13-godišnjakinju. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bijega i utjecanja na svjedoke, ali ne i zbog mogućnosti ponavljanja dijela pa će se Državno odvjetništvo žaliti.

Zlostavljač i žrtva nisu u srodstvu, a dokaže li mu se krivnja muškarac bi mogao odrobijati od šest mjeseci do pet godina. Navodno je djevojčicu namamio preko interneta. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Prudens 15.04.2013.

    Ovo što se događa pa to nije više ni za vjerovati da je to moguće...katastrofa..

  • maxinga 14.04.2013.

    Sta je to danas teško Luda Glupa djeca naivna do ušiju prestavi se covjek na drugo ime prezime godište a dijete sve povjeruje i još kada mu da svoju sliku a čovjek se napali Dijete kao dijete, a nemozes dokazati djetetu da nedaje nikome sliku ime prezime nikome preko facebooka chata sliku!!! Teško dokazati djetetu Svi misle da su njihovo godišta zato i padnu na testu i dobiju 1 a ne 5 :((((

  • SekaAllTimeLow 13.04.2013.

    ne mislim da bi roditelji trebali provjeravat al treba te cure odgojit tako da same shvate da se ne nalaze s nekim s interneta. ili u najgorem slučaju treba imat neku taktiku za susret. na javnom mjestu punom ljudi i sl. a danas kak roditelji odgajaju te curice, ovo me nažalost baš i ne čudi. očito ili ne znaju kakve su ili ih nije briga. sa 13-14 godina već polugole i mrtve pijane budu vikendom u gradu. jako žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare