To je to što me zanima!

Djevojčicu (9) silovao očuh te mora pobaciti blizance

Djevojčica bi trebala pobaciti jer njeno tijelo nije dovoljno razvijeno da rodi blizance. Očuh (27) je navodno silovao i njenu hendikepiranu sestru
Vidi originalni članak

Djevojčica (9) iz Alagoinha u Brazilu zbog bolova u trbuhu završila je u bolnici, a liječnici su ustanovili da je četiri mjeseca trudna s blizancima. Kako prenose tamošnji portali, djevojčica će najvjerojatnije pobaciti. Navodno ju je godinama zlostavljao očuh. Smjestili su je na dječji institut u gradu Recifeu te o njoj skrbe psiholozi.
- Ne znamo hoće li moći iznijeti trudnoću zbog strukture svoga tijela. Prevelik je rizik za nju - rekao je liječnik Jose Severiano Cavalcanti dodavši kako joj zdjelica nije dovoljno čvrsta da bi rodila blizance. Inače, u Brazilu je pobačaj ilegalan osim ako je trudnoća rezultat silovanja ili ako je zdravlje trudnice ugroženo. Mediji navode kako policija sumnjiči Josea da Silvu Jailsona (27) da je tri godine zlostavljao djevojčicu. Navodno joj je za svaki odnos plaćao manje od tri kune, a zlostavljao je i njenu stariju hendikepiranu sestru (14). Pokušao je pobjeći, no policajci su ga uhitili u četvrtak te se trenutačno nalazi u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • toya 02.03.2009.

    jaja u smeče, pa da te onda vidim.

  • enya 02.03.2009.

    ono šta je bolesno treba maknuti sa ovoga svijeta i točka !!!

  • gucica 02.03.2009.

    Doživotan zatvor i neka ga tamo siluju i muće dok ne crkne!Smeće jedno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare