To je to što me zanima!

Djevojka (15) koju je ozlijedila signalna raketa kritično

Na aparatima: Djevojka je stabilno, no stanje joj je još neizvjesno. Iduća dva dana su ključna. Nju je u četvrtak u Omišu pogodila signalna raketa u trbuh
Vidi originalni članak

Djevojka (15) iz Stanića koju je u četvrtak u Omišu pogodila signalna raketa u trbuh još je kritično.

- Zasad je stabilno, a što će dalje biti znati ćemo u iduća dva dana. Nadamo se da neće doći do krvarenja i komplikacija - rekla je potreseno starija sestra. 

Od udarca su joj stradala jetra te je operirana u splitskoj bolnici. Na intenzivnoj je i trenutačno je na respiratoru.

Policija je nakon incidenta privela 22-godišnjeg Omišanina koji je aktivirao ručnu signalnu raketu na brodu usidrenom u blizini misleći da je “bengalka”. Prije nije imao problema sa zakonom, a procijenjeno je da ju je ispalio i ranio djevojku nehotice. Saslušan je kod istražnog suca Županijskog suda u Splitu i pušten uz kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_46270 07.08.2011.

    Morgana,ja mislim da si ti mrziteljica svega hrvatskog,ali što kažeš za četničke derneke i za tuču pravoslavaca u crkvi zbog "nedovoljno" pečenog praseta. Je li to kulltura.U Čavoglavama nije bilo ustaškog derneka niti se tamo ustaše okupljaju.Kome se ne sviđa kod nas neka ide dalje.Ono što je istina,a jeste je da srbi nisu dobili niti jedan rat,a sve svoje vođe su ubili i izdali.

  • hvala bogu što sam ateist 07.08.2011.

    Faca je u curu ispalio raketu raznio joj jetru i policija je zadovoljna sa "ja sam mislio..." Zbog policijskog odnosa "lako cemo" Paravinja se doslovno sa svekolikom policijom i sudstvom sprda, na cavoglavskom derneku ustastva i ustaskog pijanog bahacenja gdje je ucestvovalo 60000 ljudi uhiceno ih je 13 (trinaest) zbog prekrsaja protiv javnog reda i mira. vise biih uhitili na bozicnoj misi. Traljava i jadna rodijacka potkupljiva policija bez autoriteta kulture znanja i zelje da bilo sto napravi i da bilo sto promjeni.

  • hvala bogu što sam ateist 07.08.2011.

    Ovi kojima je univerzalni lijek za sva sranja koja se dogadjaju molitva i lizanje oltara i kad im se guma na autu probusi izmole par ocenasa i na gumu zalijepe svetu slicicu gospe sa Michelin kapicom na glavi pa u skladu s ucenjem svete majke crkve u Hrvata voze dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare