To je to što me zanima!

Djevojka (16) iz vlaka iskočila na peron, teško je ozlijeđena

Djevojka je na stanici Dragalić pokušala otvoriti vrata vlaka koja su zaglavila. Otvorila su se kad je vlak već krenuo te je djevojka iskočila i teško se ozlijedila
Vidi originalni članak

Djevojka (16) iz Starog Petrovog Sela teško je ozlijeđena u petak oko podne u željezničkoj postaji Dragalić kod Nove Gradiške, pri pokušaju izlaska iz vlaka. 

Ona je, kažu u PU brodsko-posavskoj, vlakom stigla iz Starog Petrovog Sela i kada se vlak zaustavio u postaji Dragalić pokušala je otvoriti vrata da izađe na peron. Vrata se međutim nisu mogla otvoriti, a vlak je već krenuo. U tom trenutku vrata su joj se ipak otvorila i djevojka je pokušala iskočiti na peron te tom prilikom pala na tlo i zadobila teže ozljede ruku i nogu i potres mozga, zbog čega je prevezena u novogradišku bolnicu.

Zadržana je na liječenju, neslužbeno doznajemo da joj život nije ugrožen.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • grbavipeđa 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JosipTecc 31.08.2014.

    I nema ozljeda na ruci nego oba zgloba polomita

  • JosipTecc 31.08.2014.

    Seka je izlazila iz vlaka i otivorila vrata i na zadnjoj stepenici vlak je krenuo prije vremena ,ali vlak nije stao na stanici nego 50metara dalje i vi meni recite ko je tu kriv kodukter je zrebao dati znak za pokret vlaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare