To je to što me zanima!

Djevojka (18) u Sl. Brodu ukrala teretno vozilo, policija ju lovila pa se zabila u njihov automobil

Očevidom je utvrđeno da djevojka nema položen vozački ispit, vozilom je upravljala bez da je upalila svjetla, a bila je i pod utjecajem alkohola od 0.55 promila
Vidi originalni članak

Na parkiralištu u Štamparovoj ulici u središtu Slavonskog Broda je u subotu oko 1 sat iza ponoći 18-godišnjakinja ušla u teretno vozilo u vlasništvu 24-godišnjaka koje je bilo otključano. U kabini je pronašla i ključ, pa je vozilo upalila i odvezla se. 

Desetak minuta kasnije su je primijetili policajci u Osječkoj ulici i pokušali zaustaviti vozilo. Međutim, djevojka se nije zaustavila, već je nastavila bježati, a prilikom potjere je udarila i u policijski automobil. U sudaru, srećom, nije nitko ozlijeđen. 

TROJE OZLIJEĐENIH Sudarili se automobil i radni stroj u Trnjanima: Oba vozača bila pod utjecajem alkohola

Očevidom je utvrđeno da djevojka nema položen vozački ispit, vozilom je upravljala bez da je upalila svjetla, a bila je i pod utjecajem alkohola od 0.55 promila. S njome je bio i maloljetnik o kojem su daljnju skrb preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb. 

TEŠKA KRAĐA U crkvi u Slavonskom Brodu ulovili 78-godišnjaka kako krade iz škrabice za milodare

Oštećeni vlasnik teretnog vozila podnio je kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe stvari a protiv 18-godišnjakinje policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • RIBIĆ005 21.11.2022.

    Samo pitanje, zašto je policija lovila vozilo. To se ne radi tako.

  • Maxitron 21.11.2022.

    Žestoka slavonska cura, sigurno išla s kolinja.🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  • Moriento Fernandes 21.11.2022.

    SLAVONSKI BRODDDD juhuuuuuuii

Komentiraj...
Vidi sve komentare