To je to što me zanima!

Djevojka (19) umrla od raka, zadnju poruku objavila mama

Tijekom liječenja Charlotte Eades počela je snimati video materijale kada je shvatila da je većina grupa podrški usmjerena odraslim bolesnicima. U vrijeme kada joj je bolest otkrivena imala je tek 17 godina
Vidi originalni članak

Britanka koja je na YouTubeu redovito objavljivala videe o svojoj borbi s tumorom na mozgu preminula je u četvrtak nakon više od dvije godine od kako je dijagnosticiran rijedak oblik ove bolesti, piše Daily Mail. 

Tijekom liječenja Charlotte Eades počela je snimati video materijale kada je shvatila da je većina grupa podrški usmjerena odraslim bolesnicima. U vrijeme kada joj je bolest otkrivena imala je tek 17 godina i toga dana trebala je ići na vlastitu maturalnu večeru. 

Prošla je nekoliko operacija i više ciklusa radioterapije nakon čega je ostala bez vida i sluha. Uza sve, pet dana u tjednu tretirali su je kemoterapijom. Do svojih posljednjih dana tumor, kojeg je nazivala Terminatorom, proširio se i potpuno joj paralizirao desnu stranu tijela. Više nije mogla niti govoriti. No zbog svojih ranijih video blogova postala je tinejdžerska zvijezda. Snimila je užasne trenutke poput onih kada joj počinje otpadati kosa do toga da je dijelila savjete kako urediti kosu kada počne ponovno rasti. 

Vijest o njezinoj smrti u posljednjem videu objavljenom na njezinom kanalu objavila je njezina majka. 

- Ovo će biti posljednji video na Charlotteinom kanalu. Umrla je spokojno u 13.03 sati u bolnici u Brightonu. Borila se do posljednje minute, a moj je suprug uspio doći do nje 15 minuta prije nego nas je napustila. Nadamo se da će ovo biti njezina ostavština - kazala je majka u dirljivoj objavi pod nazivom 'Hvala svima - 1997-2016'. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lalala5 26.02.2016.

    NemojMe......upisao se dabogda kad ne očekuješ!

  • cro motor 26.02.2016.

    ajmo medecino nađi lijek odgovorni ste za ovo. šta radite zašto se ovo događa bar ja tako mislim il ste superiorni za visoke isplate.

  • jabuka5 26.02.2016.

    Jako bolno , nikada ne znamo ,,,Zašto ,,,to je tajna koju zna samo Bog . Anđelu , počivaj u miru .......obitelji sučut

Komentiraj...
Vidi sve komentare