Obavijesti

News

Komentari 19

Djevojka (19) umrla od raka, zadnju poruku objavila mama

Djevojka (19) umrla od raka, zadnju poruku objavila mama

Tijekom liječenja Charlotte Eades počela je snimati video materijale kada je shvatila da je većina grupa podrški usmjerena odraslim bolesnicima. U vrijeme kada joj je bolest otkrivena imala je tek 17 godina

VIDEO

Britanka koja je na YouTubeu redovito objavljivala videe o svojoj borbi s tumorom na mozgu preminula je u četvrtak nakon više od dvije godine od kako je dijagnosticiran rijedak oblik ove bolesti, piše Daily Mail. 

Tijekom liječenja Charlotte Eades počela je snimati video materijale kada je shvatila da je većina grupa podrški usmjerena odraslim bolesnicima. U vrijeme kada joj je bolest otkrivena imala je tek 17 godina i toga dana trebala je ići na vlastitu maturalnu večeru. 

Prošla je nekoliko operacija i više ciklusa radioterapije nakon čega je ostala bez vida i sluha. Uza sve, pet dana u tjednu tretirali su je kemoterapijom. Do svojih posljednjih dana tumor, kojeg je nazivala Terminatorom, proširio se i potpuno joj paralizirao desnu stranu tijela. Više nije mogla niti govoriti. No zbog svojih ranijih video blogova postala je tinejdžerska zvijezda. Snimila je užasne trenutke poput onih kada joj počinje otpadati kosa do toga da je dijelila savjete kako urediti kosu kada počne ponovno rasti. 

Vijest o njezinoj smrti u posljednjem videu objavljenom na njezinom kanalu objavila je njezina majka. 

- Ovo će biti posljednji video na Charlotteinom kanalu. Umrla je spokojno u 13.03 sati u bolnici u Brightonu. Borila se do posljednje minute, a moj je suprug uspio doći do nje 15 minuta prije nego nas je napustila. Nadamo se da će ovo biti njezina ostavština - kazala je majka u dirljivoj objavi pod nazivom 'Hvala svima - 1997-2016'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"