To je to što me zanima!

Djevojka izbodena na smrt i zatim zatvorena u zamrzivač

LONDON: Navodno je zajedno sa svojom prijateljicom oteta i odvedena u luksuznu vilu, a zasad su uhićena dva muškaraca koje se povezuje sa zločinom. Istraga je u tijeku...
Vidi originalni članak

Tinejdžerica je izbodena na smrt u Kingstonu, kvartu na jugozapadu Londona. Navodno je zajedno sa svojom prijateljicom oteta i odvedena u luksuznu vilu, a glavni osumnjičenik je muškarac kojeg su djevojke znale otprije.

Tijelo 19-godišnjakinje pronađeno je u zamrzivaču u vili vrijednoj milijun i pol funti (oko 12 i pol milijuna kuna), piše Daily Mail.

Druga djevojka, navodno 21-godišnja rođakinja ubijene, uspjela je ranjena pobjeći iz vile i doći u bolnicu. Nije poznato tko živi u luksuznoj vili, a nagađa se da ju je skupina ljudi unajmila za vikend. Zasad su uhićena dva muškaraca koje se povezuje sa zločinom.

- Istraga je tek na početku i činimo sve što je u našoj moći da čim prije razriješimo ovaj zločin, rekla je Samantha Price, glavna detektivka na slučaju.

Susjed, koji je htio ostati anoniman, rekao je da su mu "rođaci rekli da je jedan od njih azijskog porijekla i da je uhvaćen u pokušaju bijega iz zemlje". Istraga je u tijeku, a slučaj je izazvao veliko zanimanje britanske javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Čarli1976 22.07.2017.

    U London se opet vratio Jack Trbosjek, i opet ga neće uhvatiti 20. godina.

  • stric Bedanec 22.07.2017.

    Po kojem tečaju ste preračunali vrijednost vile? Glup bi bio članak da nema vrijednosti vile.

  • metnemtiga_1 22.07.2017.

    Skladistit na 5 stupnjeva maksimalno radi ocuvanja svjezine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare