To je to što me zanima!

Djevojka produljila jezik da bi mogla tečno govoriti korejski

Velika Britanija: Rhiannon Brooksbank-Jones (19) uči korejski oko dvije godine. Obožava korejsku kulturu i glazbu te želi jednoga dana živjeti i raditi u Koreji
Vidi originalni članak

Rhiannon Brooksbank-Jones (19) iz Velike Britanije je operirala jezik kako bi mogla tečno govoriti korejski. Liječnici su joj jezik produljili jedan centimetar pa sada više nema problema s izgovorom određenih korejskih glasova.

- Korejski učim oko dvije godine. Učitelji su mi rekli da nikada neću moći tečno izgovoriti određene glasove pa sam odlučila otići na operaciju. To je za mene bilo kao da mi je zubar vadio zub - rekla je Rhiannon za Daily Mail. Dodala je kako želi studirati korejski i poslovni menadžment te se nada da će jednoga dana živjeti u Koreji. Kaže i kako izvorni govornici engleskog jezika u toj zemlji mogu dobro zaraditi. 

Objašnjava kako se u korejsku kulturu zaljubila zahvaljujući jednom školskom prijatelju. Na televiziji gleda uglavnom korejske televizijske programe i sluša njihovu glazbu. Odlazi i u crkvu u Nottingham gdje se Biblija čita na korejskom jeziku. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nopanix 14.08.2011.

    Već smo svi shvatili zašto produži jezik.

  • pop_krvolok 13.08.2011.

    齇齊 龁齑齐 鼩齢 齷鼽 黾黶 鼬龄 齠鼶 齳鼾 鼱鼉齃 齡齿鼩 齫 鼩鼥鼆 鼦 鼩齢 齷 鼽…ha, ha,ha

  • Razbijac 13.08.2011.

    Dugi jezik ima i drugih prednosti - ne mislite li tako???

Komentiraj...
Vidi sve komentare